Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsffsdsdfdfdf

Przeczytałam o 13-latku, który skatował psa i nie mogę przestać o tym myśleć

Polecane posty

Gość dsffsdsdfdfdf

Kiedy myślę o tym gnoju same bluzgi przychodzą mi na język. Chłopiec (skurwysyn) skatował rocznego pieska i zostawił w lesie, kiedy ten przestał dawać oznaki życia. Wyobraźcie sobie, że ten psiak kiedy się ocknął wrócił do domu, do tego bydlęcia i jego zasranej rodziny... :( Mam nadzieję, że ktoś kto zna tego bydlaka (mieszka w Wałczu, woj. warmińsko mazurskie) wymierzy mu karę, bardziej stosowną niż tę, którą zapewne zaproponuje sąd (np rok w poprawczaku) http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8629297,13_latek_katowal_kijem_swojego_psa.html Codziennie miliony zwierząt cierpi :O Jestem na to za słaba psychicznie.

Gość dsffsdsdfdfdf
Skoro dziecko (potwór!) jest w stanie wyrządzić stworzeniu taką krzywdę, co będzie za 5, 10 lat? Cudów nie ma

Gość Madzia 24
jest to przykre, ale niestety nie ma się czemu dziwić, jeśli tyle prostytek rodzi dzieci i ich nie wychowuje ... lub te dziecko ogląda mamunię w pracy . To później wyżywa się na piesku. Gnoja do poprawczaka, a matkę do ciężkich robót, żeby jej prostytucja z głowy wyleciała i zajmowała się dzieckiem, które przypadkiem zrobila.

Gość dsffsdsdfdfdf
Poprawczak tu nie da :O Moim marzeniem jest państwo policyjne, gdzie za takie "nic" obcinają dłonie.

Gość dsffsdsdfdfdf
nic tu nie da*

Gość ...aaa
Sąd nie ma na tyle wyobrażni, żeby pomyśleć, że gnojki zaczynają od zwierząt a kończą na ludziach. Gdyby naprawdę ostro karać takie znęcanie to by się te ludzkie ścierwa nauczyły. Bo jeżeli ktoś jest w stanie zrobić krzywdę bezbronnej istocie to nie ma w nim żadnych ludzkich odruchów. Po prostu nie jest człowiekiem i nie zasługuje na ludzkie traktowanie

Gość dsffsdsdfdfdf
...aaa - mam dokładnie takie samo zdanie. To nie jest człowek, to jest COŚ, które nadaje się tylko do natychmiastowej utylizacji

Gość dsffsdsdfdfdf
Za siedem lat przeczytamy o nim taki artykuł: http://policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8629602,Smiertelnie_pobil_1_5__roczne_dziecko__Wpadl_w_Niemczech.html (śmiertelnie pobił 1,5 roczne dziecko) Ale tu nawet nie chodzi o to, co będzie. Dla mnie nie ma dużej różnicy między pobiciem człowieka czy zwierzęcia (niewinnego dziecka czy kota). Sam fakt bestialstwa kwalifikuje takiego wyrostka na najgorsze.

Gość Madzia 24
To prawda - wyżywa się na słabszych - czyli zwierzętach a później skatuję słabszą kobietę Zwłaszcza, że na pewno nienawidzi kobiet z racji tego, że jego matka jest prostytutką (tak przewiduję) Bo dziecko z normalnej rodziny nie ma tyle agresji w sobie. Pozamykać te kurwy z dróg, które zajdą w ciążę, a później nie wychowują tych ścierw.

Gość ...aaa
Bo bezbronne są zwierzęta, dzieci, starsi ludzie i wielu innych. A sądy nie patrzą na to, że jak ktoś jest w stanie bez zmrużenia oka skrzywdzić psa to drugie w kolejce może być dziecko. Nie widzą tej ułomności, tego braku empatii.

POPRAWCZAK! Patologiczny gówniarz. Co będzie za 10 lat?? Rodzice nienormalni, że tak wychowali dziecko.

Gość Madzia 24
Podejrzewam, że jego matka to prostytutka, a ojciec o ile w ogóle jest znany, to alkoholik, którego własny ojciec gwałcił w dzieciństwie, a teraz on to samo robi swojemu synowi- bo jak wytłumaczyć takie okrucieństwo wobec niewinnego psiaczka :(

Gość ...aaa
Nie tłumaczyć tylko karać bardzo surowo.

Gość oddawałes sie im z żaerem
chuj jebany obdarłabym go ze skóry żywcem gnoja zjebanego kuttasa

Gość o k u r w a
tyle w temacie. co z takiego wyrosnie

Gość 22344234
dsffsdsdfdfdf Poprawczak tu nie da Moim marzeniem jest państwo policyjne, gdzie za takie "nic" obcinają dłonie. Jak te dzieci wychowuja podobni rodzice, jak autor tego komentarza, to nic dziwnego ze zachowuja sie jak zachowuja... Agresja nie bierze sie znikad....