Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a l i n a

Male odchudzanie... Ktos ze mna?

Polecane posty

Gość M a l i n a

Postanowilam ze pora cos ze soba zrobic, popracowac nad soba i biore sie za odchudzanie, mam zamiar zrzucic 10 kg. Ktos ma ochote ze mna? Pozdrawiam!

Gość Aniqa......
Hej! Chetnie sie przylacze, warto cos zmienic i sie odmienic

Gość -Aneczka-
I ja chętnie się dołączę...

Gość -Aneczka-
Ja byłabym szczęśliwa pozbyć sie 10 kg. moja waga 67 kg 170 cm

Gość krągłości
Witam no to ja również się przyłacze. jutro ide do nowej pracy i poza domem bedzie łatwiej trzymać diete. Na sniadanie przed robotą 2 jajka gotowane... (może kawałek chleba) w pracy serek wiejski i kromka razowca. a na obiad pewnie pierś ugotuje ostatnio troche tłuszczu wychodowałam no ale pora go usunąć - jakieś 8 kg jak sie pozbede bedzie OK.

Gość krągłości
jeszcze niedawno miałam 57,5 a teraz jakieś 60, niby 2,5 kg ale na moje samopoczucie źle to wpłyneło... mam 161 cm .

Gość cukierkowa_lala
to ja tez sie przylacze okolo 10 do swiat ;d myslicie ze dam rade?

Ja teżżżżżżż!!!!!!W ogóle to zbieram sie od tygodnia ale dziś od rana zaczełam , napiszcie co jecie a co omijacie , bo ja jem wszystko ale o połowe mniej i nic po 17, tak robiłam przed wielkanocą w wielkim poście i zrzuciłam 8 kg zostało mi jeszcze z 10............

Ja w sumie też bedę chciała jesc wszystko ale na pewno mniej, i wiecej gotować na parze niż smażyć. Zaczynam ćwiczyć, no i raz w tygodniu basen. A i pić minimum 1,5l wody dziennie.

Krągłości, nie to żebym była ekspertem.. ale 2 jaja na śniadanie to jakoś małowato :D Hmmm a co jem: dużo białka, warzywa, owoce i chleb razowy w niedużych ilościach, ale może się przerzucę na placki dukanowskie.. a i ćwiczę z deanne berry ' pump it up'

Gość rybollinka
hej ja sie dolacze ale mam nadzieje ze watek nie upadnie jak wszystkie inne na ktorych bylam...... ja mam 170 wzrostu i waże tak gdzies 58 kg.. przytylam , bo wazylam 53 i musze nadrobic to koniecznie........ od dzis w sumie zaczelam ale bede pisac co i jak od jutra

Oj jak ja chciałabym ważyć 58kg. W sumie to ja kiedyś ważyłam 52kg, ale zgubiło mnie rzucenie palenia.....:(

No coś ty ja chciałabym spaść z waga do 57kg, i mam nadzieje że to mi się uda, ale nie wiem jak to bedzie z moją wytrwałośią. Mam nadzieje że bedziemy się tu razem wspierać...

58 to spoko, ale dla własnej siebie chce tak jak kiedys :] a jakies witaminy przy odchudzaniu bierzecie?

no ja się postaram powspierać :P Tyle, że u mnie znając życie jak efektów przez długi czas nie będzie widać.. to pewnie odpuszczę sobie :|

wcześniej nie brałam ale teraz idzie magnez ,wit C, i jak nie zapomne to wapno i jeszcze taki suplement Astres (to w zwiazku z nerwami)

jeszcze pije duzo herbat ziołowych ,owocowych ,i 1 czasem 2 cienkie kawki z mała iloscia mleka

Dziewczyny jaki dajecie sobie czas na zrzucenie , bo ja planuje do Wigili to bedzie z dzisiejszym dniem 47 :O ;)

ja myśle ze miesiąc gdzieś tak. to może przedstawmy zasady naszej dietki od razu mowie ze na zadne poniżej 1000kcal sie nie pisze, bo pracuje fizyvcznie, studiuje zaocznie i chce miec jeszcze cos sil.. - zero, zero słodyczy!!! definitywnie - fast foody odpadają - napoje gazowane, słodzone sztucznie i barwione !!! - kolacja napóżniej 18 - zero podjadania

co do kolacji to mi nie pasuje ta 18 :P Często chodzę spać o północy, 1 czy 2.. kichy mi się przekręcą :D Najważniejsze, żeby nie krócej niz 2-3 h przed snem :)

Ja tez na żadna poniżej się nie łapę bo na pewno nie wytrzymam... Ale tez zero słodyczy, napoje to woda, zielona herbata no i kawka. A w weeken może jakieś piwko(tak zeby nie dac sie zwariować), najlepiej nie podjadać a jeśli już mnie bardzo zessie to może jakies wafle ryżowe.

a skąd jestescie kolezanki?? kurcze zeby ten topic nie upadł!!!! w jakim jestescie wieku czym sie zajmujecie?