Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a l i n a

Male odchudzanie... Ktos ze mna?

Polecane posty

Gość akacja911
hej, wczoraj u mnie cały dzień ok, ale wieczór miałam fatalny......i żeby się odstresować po prostu się obżarłam........chyba kompulsywnego jedzenia mnie dotyczy, zwłaszcza,że jem wtedy to czego nawet nie lubię......... przez jakiś czas muszę skończyć zupełnie ze słodyczami, bo jak spróbuje nawet 1 ciasteczko, to potem ruszy lawina..... jak teraz się nie opanuje to będzie coraz gorzej...... dziś opóźnione śniadanie -bardzo lekkie - jabłko i trocę chrupek kukurydzianych, a na 2 będzie kanapka z serem białym i pomidorem A co u Was? Jak dbacie o skórę

właśnie się zastanawiam co zrobić z tą falbanką która zostanie mi na brzuchu kiedy już będzie mnie mniej .... :/

Ja się smaruje kremem przeciwko rozstępom i oliwką .. może coś zdziała bo mam ich dużo dużo dużo :( Co do jedzenia to trochę pogrzeszyłam, ale nic tam.. naważniejsze żeby kontynuwać. Fajnie bo już ciałko mięknie.. czyli będzie znikać :D

hej dziewczyny i jak tam? ja troche zwątpilam.. jestem taka zabiegana i zapracowana ze zapominam ze jestem na diecie :) ale od jutra sie poprwiam a co u was? o 18 ide na basenik troche poplywac i na saune :] waga chyba ta sama 170- 58 ;/

u mnie waga też jeszcze stoi w miejscu, ale myśle że jeden góra dwa dni i coś drgnie.....

Witajcie dziewczyny, ja wczoraj to ok byłam zabiegana wiec zjadłam śniadanie jajko na miękko z chlebkiem pełnoziarnistym, i obiad kurczak pieczony w piekarniku i ryż z curry a i 2 kawy z mlekiem bez cukru. Odkąd więcej piję to moja waga nawet ciut wzrosła.....

Oj dzisiaj zgrzeszyłam.....2 gołabki, a pózniej tak się wkurzyłam że pochłonęłam jeszcze dwa ....I po co mi to było do tej pory czuje je na żołądku a już ze 3 godz. minęły :(

A tu cichutko ....;( u mnie mały sukces pozbyłam się 3 kg!!! :) Wynalazłam dzisiaj przepis na ,,zupę detox,, to jutro ją wyprubuję. Dziewczyny co u Was ????????!!!!!

Wiajcie. lucy.76- zazdroszcze utraconych kg. ja zaczełam pić dużo wiecej wody i jeść zdrowiej i mnie, ale kurde waga mi wzrosła o 1,5 kg. Nie wiwm czemu tak się stało, załamałam się ale w diecie trwam dalej....

Ja wiosną też tak miałam waga zamiast na dół to w góre ale nie poddałam sie zaczęła spadać i spadała aż zaczeły sie święta i sama odchudzanie zakończyłam :)

miałam jeszcze dopisać że ja wody to za dużo nie piję ale herbata zielona idzie litrami , a dziś kupiłam jeszcze liść senesu bo jakieś kłopoty z załatw.......

Ja mam nadzieje że wkońcu waga zacznie spadać, bo troche się załamałam. Jem obiady na parze gotowane, pieczywo pełnoziarniste, activie, z ruchem ostatnio troche marnie, ale ta waga zaczeła mnie dobijać. I wogóle brzuch napompowany. Znalazłam coś takiego i postaram się to wypróbować http://www.wagina.com.pl/index.php/Zdrowie/Usuwanie-nadmiaru-wody-z-organizmu/strona-3.html

no no ciekawe czy to rzeczywiście skuteczne daj znać po wypróbowaniu. Albo może i ja sie skusze :)

Znalazłam też cos takiego i skład bardzo podobny a nawet prawie taki sam, więc może coś w tym jest skutecznego :) mam nadzieje ;)

-Aneczka- wiesz co dzisiaj robię paćke !!!!! :D tylko wieczorkiem bo jestem sama z dzieckiem to obie byśmy były wysmarowane ;D

Ja też dopiero wiczorkiem, bo teraz też jestem sama z dzieckiem. I znajac mojego synka chciałby razem z mam się smarować..:) Tylko jeszcze te przyprawy kupić musze...

Nałożyłam wczoraj tą mazaje , wygląd miała nie ciekawy :) ale skóra po tym bardzo fajna milutka i apetycznie pachnaca :D . Aneczka a jak u Ciebie ? Ppozdrawiam......

A ja będę dopiero dziś stosować, bo w sklepie obok mnie nie było imbiru, i dopiero dziś go zakupiłam. Jutro zdam relacjie jakie są efekty zabiegu.... :)

Kurcze dzisiaj mam jakiś dziwny posmak w ustach , nawet bardziej w przełyku nie wiem od czego bo napewno nie od jedzenia .Rano odczuwałam wątrobe ale szybko przeszło może za duzo tej herbaty zielonej ? No nie wiem może ktoś coś doradzi ....