Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ponury_zniwiarz

Seks ze swiadkiem Jehovy

Polecane posty

Też jestem bardzo ciekawy..jak to jest z sexem z dziewczyna ze zboru Swiadków J..:)czy jest namietny, a może ponury, z wiązaniem..może stosuja jakies wyrafinowane pieszczoty? Żniwiarz.. gratuluje pomysłu tematu..czekamy na wpisy na temat..:)

Gość ...aaa
Jak widać oni sexu nie uprawiają:)

Gość swiadek idz kogos
puknij. ozen sie ponownie. rozwiedz. itd

Gość ...aaa
Znałam jedną świadkową w szkole średniej. Cicha, spokojna i zero zainteresowania sexem

Gość ...aaa
No ja też czekam. A w pomarańczowym mi do twarzy w taki ponury dzień

Gość ...aaa
No ja też spokojna raczej, ale ona jakby zupełnie płci nie miała

Chyba najpierw trzeba porozmawiać o prawidłowej interpretacji pisma świętego. A podniecać się fragmentami starego test. I wszystko w seksie robić zgodnie z interpret. Jedynie słuszną,wymiana płynów zgodnie z dyrektywami strażnicy,po zanurzeniu w wodzie. I broń JEHOWO, bez ślubu. No,chyba,że tak jak w starym testamencie,rozpusta globalna i porubstwo powszechne,ale wtedy trzeba proroka splodzić,inaczej się nie liczy

Gość ...aaa
Jak wcześniej pisałam nie uprawiają to się nie chwalą:)

Gość nie no niezly kamuflaz
psychopata udajacy swietego. pasuje DOSKONALE. nie ma na swiecie lepszego polczenia

Gość dostajesz 10 punktow
prezes, to jest u mnie max. wysylam ci zaraz zuzyte artykuly higieny osobistej. na swoj koszt.

Gość ...aaa
Bo oni pewnie po ślubie pod kołdrą w pozycji na misjonarza i przy zgaszonym świetle. I o czym tu opowiadać?:)

Gość dziewczynka krucha blondynka
ja znam kilka jehowych to ukryte zdziry tak na prawdę a w ich domu śmierdzi jak u starych babć

Gość dziewczynka krucha blondynka
one tylko udają porządne uwierzcie to chodzące świnie :P

Gość olka24
i tu sie zdziwicie ! jak wy malo o nich wiecie!

Gość Pewersja
Podobno bardziej przestrzegają przykazań niż katolicy, więc myślę, że trudniej o seks bez ślubu. Tak poza tym to w zasadzie poza kilkoma dziwactwami są całkiem normalni ;)

Gość Perswazja))
'Tak poza tym to w zasadzie poza kilkoma dziwactwami są całkiem normalni ' tak, jasne. zeby to bylo 'kilka dziwactw'. Kilka-to jest, ale w miare 'normalnych zachowan', jak ubrac sie do pracy. czy zrobic jedzenie. o, umyc sie. dalej to juz poezja spiewana

Wiesz, mam kilka osób w rodzinie, które są świadkami Jehowy :) Poza tym, że nie lubią jak się do nich mówi "cześć" i kilkoma tego typu rzeczami to naprawdę żyją normalnie.

Gość Perswazja))
wspaniale. zycze milych kolacji swiatecznych przy swiecach (moze swiece sie przydadza na po kolacji w milym gronie).

Prawdopodobnie jak pośród wyznawców każdej religii/odłamu są ludzie "normalni" jak i ekstremiści :) Nie należy mierzyć wszystkich jedną miarą.

Miałem kiedyś znajomego,siedział w temacie religie świata,znał język hebrajski i grecki,biblię czytał w oryg-i zaprosił mnie,jak przyszli(Wcześniej się umówił)Zniszczył ich totalnie,bo na ich interp-przedstawiał im,jak to brzmi w oryginale,a w starohebr.nie było samogłosek,można czytać różnie. Stąd u nich jehowa, Żydzi czytają Jahwe(to znaczy w myślach czytają,nie używaj imienia...). Więcej go nie niepokoili-2lata temu Marek zmarł,coraz mniej znajomych po moim Tacie żyje.