Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvnvnvnbv

powroze

Polecane posty

Gość nbvnvnvnbv

prosze podac imie. Odpowiem na tylko 1 pytanie

Gość nbvnvnvnbv
prosze zadac pytanie prosto

czy jakis przyplyw gotowki szykuje sie w tym tygodniu? Imie-- Kira

Gość bumbumbum0000000000000000
imię: Ewelina Jak dalej będzie wyglądać moja sprawa ze zdrowiem?

Gość s;bcowq'ocfbqew
justyna; czy skoncze studia?

Gość ta jasneeeeee
sylwia co z miloscia?

Gość malakatikitaki
ewelina p. jak ulozy sie moj zwiazek, czy jest on docelowy?

Gość nbvnvnvnbv
Kira, chyba w tym tygodniu (do srody) szykuje ci sie jakies spotkanie towarzyskie, mozliwe ze w gronie kolezanek, albo w pary, cos troche powierzchownego. Jestes osoba mloda, ale masz sklonnosc do krytykowania innych, mieszania sie w sprawy innych, moze tez swoim zachowaniem doprowadzilas do jakiegos konfliktu i teraz masz problem finansowy. Masz w sobie jednak duzo energi zeby to pokonac. W tym tygodniu widze jakas rozmowe moze z szefem od niego bedzie duzo zalezalo. To jest mezczyzna starszy, inteligentny, malo mowi i robi wrazenie zimnego. W przeszlosci chyba dostawalas pieniadze, ale malo dawalas w zamian, takie branie caly czas.Masz dobra intuicje, ale tendencje do pasywnosci, to jest zle. Masz dobre szanse na polepszenie sytuacji finansowej to zalezy od tego mezczyzny i od twojej postawy

Gość nbvnvnvnbv
w pracy, w szkole

jak potoczy się znajomość z facetem trwająca od pół roku a przezywająca bardzo cięzkie chwile teraz? Ilona

Gość afroafrofro
czy znajdę sobie chłopaka? Diana

Gość nbvnvnvnbv
panterka 34 - katarzyna, cos mi sie wydaje, ze ty ciagle zyjesz przeszoscia. W kartach mi wyszlo, ze mozliwe ze masz obecnie jakies stany lekowe, depresje itp. Cos bardzo negatywnego spotkalo ciebie ostatnio, ktos mocno ciebie zranil, z bolacym sercem postanowilas zakonczyc jakis etap w swoim zyciu. Masz tez wrazenie, ze nic nie idzie naprzod, ze jestes jak sparalizowana. Wyglada na to, ze twoj ex wiele obiecywal, ale to bylo tylko takie rzucanie slow na wiatr. Widze jednak, ze bedza pieniadze w tym tygodniu, ale raczej mniej niz sie spodziewalas. W czwartek masz chyba tez jakies spotkanie w sadzie albo z prawnikiem. Rezultat bedzie zadowalajacy

Gość bumbumbum0000000000000000
ja byłam druga ;-(

Ania Jak potoczy sie dalsza znajomosc z Panem K, bedziemy razem? Z góry dziękuję:)

Gość na jeżyka
to samo co afroafrofro też Diana :D

Gość m jakmilosc
dorota-kiedy bede w szczesliwym zwiazku? a jak nie mozna pytac o czas to w jakich okolicznosciach go poznam?

Gość nbvnvnvnbv
Ilonko, w kartach mi wyszlo, ze ten zwiazek jest dla ciebie obciazeniem. Masz wrazenie, ze masz na swoich barkach caly ciezar i to ciebie czasami przytlacza. Z drugiej jednak strony, czujesz sie w tym zwiazku dobrze, kochasz choapaka, planujesz rodzine (mozliwe ze ktores z was ma juz dzieci lub oboje). Mozliwe, ze mieszkacie razem. Twoj chlopak ma na twoj temat jakies takie wyidelaizowane wrazenie, to chyba jest wogole idealista, marzyciel, malo praktyczny, dzialasz na niego jak magnez. Wasz problem w zwiazku polega na braku komunikacji, mozliwe tez ze ty masz jakies negatywne dosw. z przeszlosci i nie potrafisz sie otworzyc, to jest przyczyna problemow w zwiazku. Moze tez jakies problemy finansowe? Wydaje mi sie tez, ze ty poszukujesz wsparcia w woim chlopaku, a on jest jakis taki powsciagliwy w okazywaniu uczuc. Powiem ci tylko, ze moze twoj chlopak tego nie potrafi ukazac, ale on to wszystko bardzo przezywa. Czy jest szansa na uratowanie tego zwiazku? Cos widze jakies 2 mozliwosci, moze miedzy 2 partnerami, partnerkami etc.

Gość nbvnvnvnbv
panterka, nie klikam z Polski, wiec nie mam pojecia kiedy macie dzien wolny

Gość na jeżyka
Keerah- naprawdę nazywasz się Kira?

Gość malakatikitaki
mampytanie tym co wrozysz to wybrani?? Czy ja ja tez zadalam pytanie... a zostalam pominieta wiec powtorze... ewelina- jak ulozy sie moj zwiazek i czy jest to zwiazek docelowy?? bardzo prosze...

Gość błękitna kropeczkaaaaa
Paulina- czy w moim związku będzie dobrze i czy to już ten ?

Gość nbvnvnvnbv
Dziekuje wam za uwage ;-) Na tym koncze moje dzisiejsze wrozby. Moj poziom energetyczny sie wyczerpal