Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvnvnvnbv

powroze

Polecane posty

A mi tak bardzo zalezy na odpowiedzi, to bardzo wazna sprawa, moge powiedziec wrecz ze zyciowa:(

wszystko się zgadza, wszystko.... on wymyslił sobie że jestem jego księżniczką z bajki, takim spełnieniem marzeń. ja nie potrafiłam sie otworzyc z powodu przeszłości która mi dała popalić. dzieci ma on. mieszkać razem nie mieszkaliśmy, ale w sumie można tak powiedzieć bo więcj czasu spędzałam u niego niż w domu. i najgorsze że pytam o niego własnie dlatego że pomimo tego że czasami czuję że jego obecny dół mnie wykańcza byłąm z nim bardzo szczęśliwa i nie chcialabym się rozstawać a te dwie możliwości to ciężko wyczuć, on czasami tęskni za byłą, ja mam kogoś kto chce być ze mną....

Gość malakatikitaki
ej ja ogole nie czaje...dzieki...zajebiscie...inni byli wczesniej...a i tak im nie powrozono...bezsens!:(

Gość nbvnvnvnbv
Ilona postawie ci karty innym razem. Ja dzisiaj wrozylam od tak, bez specjalnego nastroju, przemyslen itp. A w sumie tak nie powinno sie robic. Co do pozostalych osob na forum: nie jestem w stanie wrozyc wiecej niz jednej osobie na raz, dzisiaj to byly 3 - dlatego uklady tez byly proste, bez zbytniej analizy. Wybieralam stale nicki, bo wydaja mi sie bardziej powazne. Przykro mi jezeli kogos urazilam. Milej nocki zycze ;-)

Gość m jakmilosc
dobrze ze ty masz staly nick:O

Gość nbvnvnvnbv
Ilona zapomnialam dodac, ze ten wybor miedzy dwoma partnerami itp. bedzie zalezal tylko od ciebie. Tylko o ciebie tutaj chodzi. Pamietaj o tym

Gość Ja tez poprosze
Jestem poraz drugi w ciazy w lipcu tego roku ciaza obumarla jestem w 9 tyg ciazy czy wszystko bedzie dobrze poprostu czy donosze i urodze zdrowe dziecko Moka

wiesz, ku mojemu zaskoczeniu jesteś naprawdę bardzo dobra - dlatego się rozpisałam co do moich przemyśleń. ja już wybrałam. tylko nie wiem czy druga strona wreszcie zacznie życ normalnie czy zamierza dalej popadać w depresję :o pozdrawiam :)

Gość jadzkaa
prosze,nie odchodź! pomóż mi !

Gość jadzkaa
to dla mnie b ważne,nazywam się anna,kiedy zajdę w ciążę?

Gość Joanna........................
Ja nawet nie wiem,czy chcę o coś zapytać.Całe moje życie to totalna klapa.Mam już dość.Może po prostu napisz mi co widzisz...co pokazują karty,runy czy coś innego.Pozdrawiam:)

Gość anka87878787
Anna 19.02.87 adrian 16.08.84 kiedy dziecko