Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latifa latifa

mam wyrzuty sumienia....

Polecane posty

Gość latifa latifa

źle się czuję z tym, że kogoś nie słusznie obmówiłam, bo się czymś tam poczułam urażona, pisałam na innym topiku, opisałam o co chodzi, zaraz to skopiuję,pogadajcie ze mną, czuję się jak szmata

Gość latifa latifa
pogadacie? tak mi smutno...ostatnio wszystkich irytuję

Gość latifa latifa
ale ja komuś zrobiłam krzywdę, bo byłam zła, to obsmarowałam na kafeterii

Gość latifa latifa
i ja o tym zapomniałam, a ta osoba dzisiaj napisała, że wie, że ja tak zrobiłam, na początku było zdziwenie, myślałam, że nie mam wyrzutów sumienia, ale zaskoczenie już zmalało, a teraz myślę, ze poważnie przesadziłam i żałuję, ale spaliłam pewien i tak spróchniały most, obrażając kogoś na kafe , podając numer tej osoby i zdjęcie, źle mi z tym, jestem szmatą zwykłą

Gość latifa latifa
jak teraz z tym żyć jak ta dziewczyna mieszka ode mnie może z kilometr tylko?

Gość latifa latifa
ona była wredna a ja chciałam się zemścić i wybrałam jeden z najgorszych sposobów

Gość latifa latifa
o swej koleżance mówiłam , że puszczalska a tu się okazało, że ja miałam najwięcej partnerów w łózku , mówią na mnie koledzy ciągutka

Gość wow!!!
Ten topik to jakiś żart???

Gość latifa latifa
i mimo, że jej nie mowiłam, że tu piszę-na tym forum, to ona dzisiaj kategorycznie stwierdziła, że ją obsmarowałam...ja tyle razy chcialam ja opieprzyc za te wrednowanie do mnie, suczenie, ale nie , i tk pocichaczu ja upokorzylam, a to wyszlo na jaw, ja nie wiem, na policje z tym poszla, czy skad znalezc ip forumowicza inaczej? chyba tylko prze sluzby mundurowe, ze az do tego doszlo, bo nie umialam w twarz w zlosci powiedziec"spierdalaj" gdy co mnie kłuło

Gość latifa latifa
słowa napisane o 20.45 to podszyw

Gość latifa latifa
prawdą jest to , że wstawiłam zdjęcie mojej koleżanki ze studiów z naszej klasy, podałam jej numer i napisałam, że "zrobię loda za darmo" nie ja tylko ona, ludzie, to naprawdę na poważnie

Gość matko kochana
Czy Ty myślisz, że policja nie ma nic lepszego do roboty? Toż to 90% użytkowników kafe musiałaby do pierdla powsadzać:) A kogo na to stać?

Gość latifa latifa
ja nie wiem, być może ktoś dzwonił i jej ubliżał, a ona poszła z tym na policję; wiem tylko, że jak dzisiaj o cos spytalam, to mi odpowiedziala, zebym sobie odpowiedzi poszukala na forum kafeterii, ze brak slow i ze mi dziękuje

Gość latifa latifa
to jak nie na policję z tym poszła, to skąd poznała moje ip? ze to ja pisałam? ani maila nie podałam ani nic? więc jak?

Gość latifa latifa
ludzie ja naprawdę zrobiłam to po złości, potem się z tego śmiałam, a potem zapomniałam, i ona mi dzisiaj z tym wyskoczyła, i ja jestem i w szoku ale i dręczy mnie sumienie, i te ciągłe pytanie-jak się zorientowała, że to ja o niej napisałam?

Gość latifa latifa
weźcie powiedzcie, jak myślicie,skąd ta dziewczyna to wie?

Gość latifa latifa
prosze, wiem , że was to śmieszyć może i głupie sie wydawać, ja tak mysłalam, do dzisiaj, do wczesnego popołudnia...

Gość matko kochana
Wiesz na pewno, że zna Twój numer ip, czy tylko tak mówi? Może Cię podpuściła, bi Cię podejrzewała, a Ty zatańczyłaś tak jak ona zagrała? Ip namierza policja po zgłoszeniu np szkalowania...skąd tak szybko wiedziałaby od służb, że to Ty?

Gość latifa latifa
to nie tak szybko-ja tamten topik załozyłam póltora miesiąca temu

Gość latifa latifa
ona nie powiedziała o ip, skoro napisałam, że "zrobię loda za darmo" podałam zdjęcie na naszej klasie i numer telefonu, to moze ktoś dzownil, poszła z tym na policję i powiedziała, że ją szkaluja

Gość latifa latifa
lepeij-komputer jest na mojego ojca...

Gość matko kochana
Wybacz, ale za głupotę trzeba płacić. Przekroczyłaś wszelkie granice...założyłaś o niej topik??? pogięło Cię dziewczyno? Masz 2 wyjścia: czekać i czekać i zobaczyć co się stanie, albo szorować do niej i wyjaśnić sytuacje...przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz.

Gość latifa latifa
myslisz, ze moze zlozyc donos zeby mnie zamkneli?

Gość matko kochana
A tam od razu zamknęli...:) A ile Ty masz lat? Poczytaj, a;e nie panikuj i wyciągnij wnioski na przyszłość!!!! Art. 212. 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości,które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 3. W razie skazania za przestępstwo określone w 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. 4. Ściganie przestępstwa określonego w 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Gość latifa latifa
24 , mam wielkie wyrzuty sumienia, bo w koncu powtarzac komus ze jego nerwica mu nigdy nie przejdzie bo jest beznadziejny i ze pomimo leczenia na nerwy nic sie nie zmieniam i jestem stuknieta to w sumie czy to powod zeby sie mscic?

Gość latifa latifa
bo ja mam nerwice depresyjno-lekową a ona po mnie pojechała, i ja chyba nie kontrolowalam zlosci robiac o niej topik

Gość Autorko droga
Jakie 24? Piszesz równolegle na kilku topikach czy co? Pogubić się można...Ja tu tylko matkę widzę:(

Gość latifa latifa
czyli jakby chciala, to moglaby mnie na 2 lata do pierdla poslac, akurat tyle, ile mi do konca studiow potrzeba

Gość matko kochana
do wyżej...uważniej czytaj:) 24 to wiek:)

Gość matko kochana
Weź przestań panikować!!!!!!! Orzeczenie lekarza masz?