Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10.11.2010r.

10 LISTOPAD 2010 - Początek III wojny światowej !!! !!! !!!

Polecane posty

Gość 10.11.2010r.

Witam , jestem wizjonerem i z góry już dziś informuję Was że za kilkadziesiąt godzin przypomnicie sobie to co teraz czytacie. Odbędzie się to za sprawą informacji które usłyszycie w TV. Informacje te będą dość ostrożne i nikt nawet nie odważy się pomyśleć że to początek końca ale ja Wam mówię że tak właśnie będzie.

Gość kolejny raz oszukanaaa
o której godzinie? bo nie wiem czy ominie mnie nudny wyklad ;/

Pojebani jestescie :OWojna kurwa to nic do smiechu.Wywolujcie wilka z lasu a zobaczymy co wtedy powiecie:OTez kurwa jeden z drugim bedzie sie cieszyl ze wybuchla wojna i ominela go klasówka z matmy???:O

Gość 10.11.2010r.
Wojna trwać będzie 4 lata a zakończy się w październiku 2014r. Europejczyków nie będzie, na ziemiach Starego kontynentu ostaną się Muzułmanie.

Gość 10.11.2010r.
Jestem pewien na 99% tego że tak będzie i bardzo pragnę aby te ostrzeżenia które daję były poważnie traktowane. Pragnę abyście wszyscy przeczytali ten temat. Żeby nie było tak że jeżeli za 2 dni napiszę na kafeterii " a nie mówiłem "? To wtedy każdy napisze że nic nie wiedział

Gość glos prawdy
gdzie mozna od tego uciec?

Gość 10.11.2010r.
Shatyn 10 listopad to początek wojny światowek. POCZĄTEK !!! Wojna potrwa 4 lata. Ucierpi na niej Europa. Ci którzy przeżyją to zapdną na śmiertelne choroby z tytułu zanieczyszczenia środowiska i umrą. W Europie nie będzie już Europejczyków.

10??? wykluczone, ja mam wizyte kontrolna u lekarza... nie mozna by przelozyc ma 11-tego??

Gość 10.11.2010r.
Powiem Wam tylko że przeczuwam że ta wojna już się zaczęła ale narazie nie nabrała rozgłosu.

Jaaasne, w 2000r tez miał byc koniec świata a o tej dacie trąbią od dobrych kilku miesięcy :D :D :P

Gość koniec rozpoczal poczatek
10.11.2010r. jestes tylko marnym kopista a nie wizjonerem :O podaj zrodlo jak juz sie wychylasz kretynko :O

Kurwa czemu Wy sobie zartujecie z wojny?Pozartujcie sobie zczegos innego bo piszac takie bzdury pokazujecie ze jestescie debilami do potegi entej :O

Gość ghghgfhgh
Lejzi Minejzi nie denerwuj się tak ;) swoją drogą co chwila ktoś zakłada topik o II Wś i na każdym zamierzasz się wypowiadać?? Obserwuję Cie i Twoje wpisy i wydaje mi się ,że jesteś na punkcie wojny strasznie wyczulona! masz nerwice z tego powodu?? nie odbierz tego ,że na Ciebie naskakuje- nie nie, to nie tak.. poprostyu to wynika z Twojego zachowania.

Gość Ruda ardewiała
Kuźwa! ja mam 10-tego wypłatę!!! Czyli...cały pazdziernik pracowałam za darmo????? Nie mogłeś/aś wcześniej napisać!!!! Nie chodziłabym do pracy!!!!!

Gość xsdcfvgbhn
Lejzi nie przesadzaj nikt tu z wojny nie zartuje tylko z wizjonerstwa jakiejs bulgarki, ktora tez sie mylila (pewnie ci kosmici, ktorych widziala 3 okiem nie do konca byli pewni co jej pokazuja :P )

Gość 10.11.2010r.
Shatyn Czy z Tobą wszystko ok ? 10 listopada rozpocznie się III wojna światowa ! Rozpocznie się , powtarzam. Czy Ty myślisz że 10 listopada to koniec świata czy co ??? Wojen było mnóstwo , jedni umierali a inni ocaleli. Jeżeli ktoś chce ocaleć to musi poważnie omysleć o opuszczeniu Europy. Wojna rozegra się na Starym kontynencie. Inne kraje też się zaangażują w nią ale będą nie na swoim terytorium więc będą bezpieczne. Myślę tu głównie o USA ale także krajach Azjatyckich

Gość pop opo pop
Spierdalaj kretynie, a swoja wizję wsadź sobie w swoją czarną i bezgraniczną odbytniczą dziurę.

Gość xcdfg
a konfliktem, ktory moze rozpoczac to moze byc rownie dobrze ten z ostatnich dni na lini japonia-rosja :P

ghghgfhgh nie mam zadnej nerwicy tylko takie zarty jakos mi nie pasuja.Mozna posmiac sie z grubej kolezanki,z durnego szefa ale z wojny???Zarty zartami ale jak naprawde wybuchnie wojna(niekoniecznie pojutrze) to co ?Tez bedziesz taki usmiechniety i zadowolony?Ja nie bo bede obawiala sie o zycie swoje i swoich bliskich.Jestem dorosla osoba a nie jakims nudzącym sie przed komp gimgównem i nie bawia mnie takie rzeczy :O

Już przestańcie z tą wojną, bo kiedyś naprawdę wywołacie i będzie ;) Będzie co ma być i nikt nie zna dnia ani godziny. Nie popadajmy w panikę, bo to nic nie da.

Gość xcdfg
estem dorosla osoba a nie jakims nudzącym sie przed komp gimgównem i nie bawia mnie takie rzeczy ] jestes DOROSLA osoba i twierdzisz ze mozna posmiac sie z grubej osoby??? to sie chyba mentalnie zatrzymalas na gimgownie, kretynko :O NIE MA ZADNEJ WOJNY zeby sie z niej teraz wymiewac, wiec albo jestes za tepa na rozumienie pojec albo idz sie przespij bo chyba mozg ci sie ze strachu zlasowal :O

Gość ghghgfhgh
Lejzi wejdz tu i zobacz ze Cie poparłam ! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4648582&start=30 Wydaje mi się,że większośc się tu wypowiadających się boi a tylko sprawdza strach innych. Chcą zapytać (nie wiem czy nie umieją takiego topiku założyć!!!bo na to wyglada) czy wierzą.. Otóż juz tyle końców swiata miało być, tyle wojen ...poza tym Kochana Ci cos powiem, chociażby odnośnie nostradamusa... Otóż: nostradamus żył ok 15 wieku, pisał starą łaciną... a teraz z tej bajki: idziesz do kolezanki z listem, napisanym staropolskim angielskim, a jest w nim o kwiatkach na polu, ona to czyta i idzie dalej powiedzieć marysi..marysia dalej i tak się kręci plotka a 5 wieków później wychodzi z tego takie coś ,że było pole a na nie każdego parzystego dnia spadały kwiaty z nieba... to tyle..:)

Gość ghghgfhgh
a poza tym jak już to każdą pseudoprzepowiednie moża podpiąć pod dane wydarzenie !!