Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara maja lajo

DLACZEGO FACECI LECĄ NA DUPIASTE TŁUSTE ŚWINIE???!!!!!!

Polecane posty

Gość stara maja lajo

Mam koleżanke która przy wzroście 165cm waży 75kg...ostatnio miałyśmy kontrole u pielęgniarki w szkole....ma okrągłą wystającą dupe i grube nogi...na górze jeszcze ujdzie bo typ figury gruszka ale dół ma zwyczajnie spasiony a,najśmieszniejsze jest to że większość chłopakó z liceum się za nią ogląda a,jak ostatnio poszłyśmy z kumpelą do męskiej jarać szlugi weszłyśmy do kabiny i jak chłopaki weszli do kibla to po cichu podsłuchiwałyśmy o czym gadali...a,oni jak by nie mieli o czym to właśnie o niej wkurwiłam się jak gadali że fajna dupeczka i by chętnie bzykneli no żesz kurwa taką pokrake !!!!!

Gość masakrejszyn3eiewu
nie lecą?

Gość ejka hejka
wg mnie nie lecą na takie wielkotyłkowe laski

Gość sratatata...
Bo faceci lubią kobiece kształty, a nie wieszaki. Z przodu deska z tyłu deska :o Nie lubią też cipek ogolonych na zero :o

Gość g.j.
to wiemy juz ze jestes dupiasta tlusta swinia :) do tego jebnieta

Gość dziewczynka 26 letniaaa
witajcie, przeżywam coś strasznego, jeszcze jakies pol roku temu ważyłam 58kg a dzis 67 ! nie wiem co się ze mną dzieje ale mam i tak np. dziś,że po powrocie wieczorem do domu siedze co chwile w lodówce, np. dziś na mieście pizza, po powrocie do domu dla odpoczynku kanapeczka, po 5 minutach kolejna a potem jeszcze nie odchodziłam od lodówki i wrypałam tak na stojąco 3 jogurty i plasterki salami bez niczego, mówie to poważnie i jestem szczerze załamana jak na razie rozumiem,że to zle ale co dalej???

Gość moze 75 to przegiecie
ale sto razy bardziej wole jak laska ma troche cialka na tyleczku udach i biodrach bo to po prostu mnie podnieca. Jak ciebie pewnie to ze facet jest waski w biodrach ma jedrny twardy tylek nie plaski i jest szeroki w barach