Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona30

Bratowa podkrada mi szampon!

Polecane posty

jeśli nie chcesz mówić wprost... zawsze możesz rzucić w towarzystwie uwagę, że ostatnio szybciej ubywają Ci kosmetyki- a dopiero co kupiłaś, a tu już prawie nie ma, choć użyłaś dopiero kilka razy.. czy coś... jak to nie pomoże, to użyj radykalnych środków ;) wiadomo, że bratowa nie powinna podkradać, ale opcja z kremem do depilacji jest bardzo chamska :O to nawet już nie jest niewinny psikus tylko ewidentne celowe niszczenie czegoś... nie lepiej wykazać się wiekszą klasą...? albo choć pomysłowością? :P czyli w grę wchodzi coś śmierdzącego albo właśnie ta farbująca saszetka- czyli coś, co można po jakims czasie usunąć...

Gość moja wspollokatorka kiedysp
no dziwne by było gdyby autorka mieszkała u bratowej...

nie wolno komus robic krzywdy,zaden krem do depilacji, jak kiedys zasunelam bratowej za duzo kawy to napisala:na drugi raz zamknij za soba pojemnik:) bylo mi glupio

A dla mnie brdziej dziwne gdyby to bratowa u autorki. pewnie sie chajtnela i poszla mieszkac do tesciow

no to nic nie pomoże jak nie zwrócisz jej uwagi... Może myśli że skoro kosmetyki sa w lazience to sa wspólne i może ich używać? Przygadaj jej, ze np skonczyl sie szampon i tym razem to ona kupuje. Ja zwracalam uwage wspolokatorce ze to sa moje kosmetyki i nie zycze sobie zeby ich uzywala, ta mnie wysmiala i dalej robila swoje wiec nie dalam z siebie robic idiotki i dodalam jej krem do depilacji w odzywce i przestala.

Gość Johny Canada
daj bratowej wpierdol i bedziesz miała spokój

Gość Zaciekawiona30
Tak wlasnie zrobie, zwrócę jej uwage przy wszystkich i moze sie choc zawstydzi. tak samo jest ze sprzataniem, przychodzi np sobota dzien porzadkow itd a ona lezy jak ksiezniczka i nawet sie nie domysli (bo nie chce sie domyslec) zeby pomoc itd. Planuje sie wyprowadzic ale dopiero na wiosne a do tego czasu jeszcze duzo nerwow mi zje ta dziewczyna:D

Gość hahahhahaha
Nalej płynu do naczyń w kolorze szamponu:D

No ale autorka mieszka pewnie z rodzicami wiec to tez jej dom wiec bratowa jakby nie bylo jest tam obca wiec nie widze powodu by autorka miala chować swoje kosmetyki bo bratowa nie ma wstydu i używa nieswoich

Gość ja mojej wylewalam jej kosmety
moja bratówka jak coś do kogoś miala to wysylala sms, mimo ze byla w drugim pokoju:D dlaczego pomysł z kremem jest chamski?? a kradzież nie jest chamska?? autorka wydaje wlasne pieniądze, zarobione własnymi rękami, a ta gnida jej pasożytuje:o ja bym otwarcie powiedziała najpierw tej francy, a gdby nic nie dało, użyłabym drastycznych środków

Albo wersja lajt : może się domyśli bratówka o co chodzi :D Kup jej pod choinkę roczny zapas szamponu familijnego :) będziesz ja mieć z głowy tanim kosztem :D i nie będzie Ci podbierać Twoich kosmetyków :D Ale by miała minę, już sobie wyobrażam :)

Gość Zaciekawiona30
Oj kobitki zaraz bede uciekala bo jutro do pracy ide :( Zarabiac na nowy szampon :D:D:D

Gość sr
Heh a ja mam na odwrót . To szwagierka podkrada mi kosmetyki z łazienki... ;/