Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naczelna paskuda

Brzydcy nie mają szansy na miłość i zainteresowanie

Polecane posty

A apteczne maści z cynkiem albo z tlenkiem benzoilu próbowałeś? Bardzo skuteczne Jest taka roslina zaczełam ją chodować (suszki trzymałam ze 2 miechy a i tak po zalaniu woda odżyły), podobno skuteczna na wiele dolegliwości w tym trądzik - żyworódka pierzasta. NIe zaszkodzi spróbować :)

Oczywiście że Hoduję :O a nie A ja tam wągry wyciskam (na kosmetyczke nie mam kasy) i mam ich mniej zwłaszcza że stosuję brevoxyl, mówia że niby nie wolno ale jak sterylnie i czyściutko to nie jest tak źle , żadnych przebarwień ani nic nie mam. Ale może zalezy od skóry

ooo, wiem co jest skuteczne. Afronis, nie więcej jak 5zł w aptece, stosujesz jak tonik, trochę piecze ale pomaga. tylko musisz nawilżać bo może wysuszać też. a na te czarne kropki to po 1. najpierw ciepły ręcznik na twarz na kilka-kilkanaście minut żeby rozszerzyć pory a potem przyklej specjalne plastry, w naturze albo w rossmanie chyba są, takie w niebieskim pudełku, oczyszczające do twarzy. Przyklejasz na wilgotny nos, jak zrywasz to oczyszcza. Musisz przez jakiś czas stosować żeby dało efekt, ale pomaga.