Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejdiaaa

co mam mu mówić podczas seksu ?

Polecane posty

Gość lejdiaaa

Witam, mój chłopak uwielbia jak podczas seksu mówię mu, co ma robić. Mogę mu powiedzieć co jakiś czas, ale nie do cholery ciągle! Chodzi o to ,że mi jest dobrze i nie potrzebuję czegoś innego, a ponadto nie mam pojęcia co mu mówić.. Pomóżcie mi proszę , podajcie jakieś konkretne przykłady.. może mam za małą wyobraźnię , ale mi przychodzi do głowy tylko coś w stylu "ugryź mnie w szyję" czy "klepnij mnie po tyłku" , a mu chyba nie o to chodzi... Pomóżcie mi proszę, bo jak nie wiem co mam mu powiedzieć , to strasznie się wkurzam i mogę zapomnieć o tym ,żeby było miło..Wypiszcie jakieś konkretne sformułowania , bo mnie już głowa boli od rozmyślania :P Pozdrawiam :)

Gość nie pomoge bo moj
takich wymagan, na cale szczescie, nie ma ;)

Gość lejdiaaa
no to szkoda , bo ja w wielkiej potrzebie jestem ... on się dla mnie bardzo stara , to i ja może coś dla niego zrobię, tylko potrzebna mi pomoc :)

Gość lejdiaaa
Może panowie by coś podpowiedzieli... co by chcieli usłyszeć (czy czego lubią słuchać) w takiej sytuacji

Gość latifa latifa
trzeba mowic mocniej, glebiej, jeszcze, liz mnie

Gość latifa latifa
a lubisz lizanie w kark i po szyi? ja uwielbiam, poproś , mnie tam swędzi erogennie:)

Gość lejdiaaa
uwielbiam! no tyle to mu mówię, ale myślę ,że liczy na coś innego, bardziej niegrzecznego :)

Gość latifa latifa
wsadz mi w dupę, glaszcz moje sutki

... prawa reka dotknij mojego pepuszka, przejedz trzy razy po brzuszku w gore i w do, ..... naatepnie podazaj do gory (omijajac pieprzyk) do lewej piersi, pomietol nieco cala dlonia ... nastepnie przejdz w pozycji pollezacej do pocierania mojego sutka, pokrec sutek nieco w prawo, a pozniej w lewo (powtarzaj 3 razy) az nieco sie naprezy i zrobi twardawy ... wez sutek do ust i ciagnij zabkami ... ale delikatnie ... delikatnie powiedzialam ofermo bo ci tak przypie... ze ci jaja uschna !

Wystarczy mówić:tak dobrze, wyżej, niżej, głębiej, itp. A w ogóle PRZESTAŃ WRESZCIE BAWIĆ SIĘ TYM PILOTEM! I odłoż te butelkę,jak się kochamy

Gość lejdiaaa
latifa latifa właśnie o coś w tym stylu mi chodzi :) tylko więcej :D homosapienz niezłe , niezłe , ale to nie jest ksiądz ;) leniu pachnący skoro tak mówisz , to mam nadzieję , że tylko to wystarczy

Gość Dzi aj joe
Glebiej, szybciej, dosiadz mnie; moze byc po angielsku jak murzyn

Gość Tak, tak to ja
"prawa reka dotknij mojego pepuszka, przejedz trzy razy po brzuszku w gore i w do, " Nie zapomnij dodać kotku, misiu, kwiatuszku, robaczku albo coś jeszcze bardziej seksownego :o

Gość lejdiaaa
on ma mnie dosiąść ?:P

Gość lejdiaaa
ale ja żartowałam ,że to jest niezłe ;) ma być ostro, ale ja jestem bardzo grzeczną dziewczynką i nie mam pomysłów na niegrzeczne słówka :P żartuję -kiedyś chyba za mocno pojechałam ,aż została mi zwrócona uwaga , i od tamtej pory boję się cokolwiek sama wymyślić , temu Was wykorzystuję :)

Gość Wolfgang Amadeusz Mozart.
Moja tak mówiła: WIESZ CHCĘ ŻEBYŚ MNIE WYJ**AŁ TAK NA MAKSA... CHCĘ CZUĆ ŻE W ŁÓŻKU JESTEM TWOJĄ SUKĄ A W ŻYCIU TWOJĄ UKOCHANĄ, NIE CHCę ŻEBYŚ MNIE PYTAŁ CO CHCE: WEŹ MNIE GDZIE CHCESZ, JAK CHCESZ, JAK DŁUGO CHCESZ... WYPIE**OL MNIE TAK ŻEBYM NIE BYŁA MARUDNA PRZEZ NASTĘPNE DWA DNI... CHYBA CZASEM CHCĘ SIĘ POCZUĆ JAK SUKA... i spełniłem jej życzenie, gdy mocno dociskałem od tylu krzyknęła z bólu więc przestałem a ona na to: CZEMU K**WA PRZESTAŁEŚ, MA BOLEĆ...

Gość lejdiaaa
uu :D i to właśnie kręci facetów ? takie hmm.. poniżanie samej siebie (chodzi mi o tą sukę) ?

Ajjj mi sie podoba ostatnia wypowiedz, czesto sama mam na takie cos ochote hehehe

Gość lejdiaaa
no ja właśnie coś takiego odwaliłam i zostałam skarcona ,że za ostro :P więc ja już nie wiem gdzie ta granica jest ..

Gość Tak, tak to ja
"no ja właśnie coś takiego odwaliłam i zostałam skarcona ,że za ostro więc ja już nie wiem gdzie ta granica jest .." Ale przez tego obecnego? Czy jakiegoś obecnego? Zrób tak, spodoba mu się na pewno :) a jeśli nie to znaczy, że to ciota nie facet :p :D

Gość Tak, tak to ja
*Czy jakiegoś poprzedniego? ;)

Gość lejdiaaa
"Ale przez tego obecnego? Czy jakiegoś obecnego?.." hehe raczej przez jakiegoś obecnego :P no więc trzeba spróbować, jak mi zwróci uwagę to chyba zamknę się w sobie hehe:D

Gość Tak, tak to ja
To już będzie sam sobie winny :p :D

Gość Akcja Katolicka
Wychwalać go i podkreślać jego wyjątkowość. Dziko Ryczeć. Ordynarnie. I wielbić. Bogobojnie. Jęczeć. Kierować jego uwagę. Na określone miejsca. I nieokreślone. A potem,na zakończenie podziękować. Za dzidziusia. Dla jaj.

he he post powyżej zabił :) niezly komentarz do absurdalnego topicu :)