Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do szkół i fabryk

Wstawajcie lenie, czas iść do szkół i fabryk.

Polecane posty

Gość do szkół i fabryk

Już tam na Was czekają nauczyciele i dyrektorzy z dobrym słowem. Trzeba się uczyć, by zdobyć dobrą pracę i wziąć wysoki kredyt, i trzeba pracować, by ten kredy spłacać. Życie to nie bajka, wyłaźcie spod tych swoich ciepłych pierzyn. Jest pochmurno, wietrznie, zimno i gdzieniegdzie siąpi deszcz. Wczoraj był zły dzień, a dzisiejszy będzie jeszcze gorszy.

Gość ooooł jeaaa
Racja !!! do roboty ! charować jak wół na raty , wyjazd do brudnego egiptu i na doładowanie orange do telefonu dla dzieci bo inaczej zaczna się sprzedawac na czacie :classic_cool: na drogac korki w autobusach ścisk miny smutne, twarze tępe, gnojek krzyczy kanary ! wszyscy spierdalamy ! z rana szef zły, kaze siedziec po godzinach... kurwa co za zycie ! niedlugo wolne...znów powttórki w TV. niedzilea trzeba jechac po prowiant na caly tudzien do Oszą :classic_cool: syn debil corka idiotka ,nie ucza sie co to bedzie co to bedzie :O matka śle na korki, ojciec na basen, babka na tenisa...przecież dziecko musi miec zajecia pozalelekcyjne ! Wieczór - zrobić żreć , umyć się i spać . Rano wstawać znow...i tak do weekendu wakacji czy swiąt...hej 🖐️

Gość ooooł jeaaa
chcesz mieć wille z basenikiem ?:D rusz sie krolu zloty:D

Gość ooooł jeaaa
ja nie muszę .... inni na mnie robią :) ja dzis ide na basen , potem kupic pare rzeczy a w czwartek do gdyni na weekend :)