Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca niewiedząca

Mobile English-opinie

Polecane posty

Gość Pytająca niewiedząca

Co sądzicie o angielskim w mobile english? Korzystał ktoś? Jak to wygląda? Czy warto czy lepiej mieć zwyczajne korepetycje?

Gość Pytająca niewidząca
Nikt nic nie wie?

Gość Karolina1976
Wystarczy wpisać "opinie o mobile english" do googlów, żeby się przekonać, że niewarto!

Gość masakra z ME
Dokładnie potwierdzam wszystkie wczesniejsze NEGATYWNE wypowiedzi! Ta "szkoła" (chociaż szkołą tego nazwać nie mogę) to jakiś żart! Podpisanie tej umowy to była najgorsza decyzja w moim życiu! I te śmieszne wypłaty jakimś sposobem z 50 zł za zajęcia jak przychodzilo co do czego niecałe 20 zł wychodziło (no i jeszcze za dojazd trzeba odjąć przecież), a bo to prowizja, a bo to podatek a bo to i tamto i g**no! Śmiech na sali po prostu. Do tego śmieszne "szefostwo", które rzuca hasłami wyuczonymi z jakiś książek od managementu, aż mi się śmiać chciało jak słyszałem te cytaty, bo akurat przechodziłem szkolenie w tym kierunku i wszystko to znałem na pamięć. Jednym słowiem - ODRADZAM wszelką współpracę z tą pseudofirmą. Mam nauczkę na przyszłość...

Zostałam oszukana (nie zapłacono mi za wykonaną pracę) przez firmę Mobile English z Warszawy, która przez jakiś czas prowadziła oddział Dictologopedia, na zasadzie franczyzy. W pewnym momencie obie panie z Mobile English: Anna Jaszczewska i Monika Szurgot "zwinęły" interes (zamknęły biuro Dictologopedii i zlikwidowały telefony) uznając, że tym samym pozbyły się wszelkich zobowiązań. Dla zainteresowanych- obie firmy (Mobile English i Dicto) zarejestrowane zostały pod tym samym adresem: Raduńska 5, a jest to pusta, niezamieszkała działka w Warszawie. Biuro Dicto istniało pod innym adresem, jako "filia".