Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

przełom

Polecane posty

Pisałem już niedawno o swojej sytuacji. Mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, nie kochałem się ani nie całowałem. Chcę to zmienić. W tym roku już się pewnie nie wyrobię, ale w przyszłym zrobię wszystko, żeby na wiosnę mieć już jakieś doświadczenie. Może poradzicie mi, co mógłbym zrobić, aby urzeczywistnić swoje marzenia?

Gość znou TY:P??
moze wyjdz z domu a nie siedz na fatetełe?

łatwo powiedzieć: wyjdź z domu, nie bardzo mam gdzie. Ale już, że w niedługim czasie to się zmieni. Musi się zmienić.

może coś mi doradzicie, gdzie powinienem wyjść. Bo tak ogólnie powiedzieć: 'wyjdź gdzieś' niewiele daje

Gość trz cz d
a co, Ty całe 25 lat w domu siedziałeś? nigdy nie poznałeś żadnej dziewczyny?

Gość xfnhjspr9yu8h-
zależy skąd jesteś -miasto? wieś? mieszkasz sam, z rodzicami

Gość * Stetryczały introwertyk*
Ubolewam nad Tobą:O:(

Gość * Stetryczały introwertyk
Spręż sie:D

nie spotykałem się nigdy z żadną, to jest prawda. Mieszkam w Warszawie i w tym roku skończyłem studia.

Gość haha buhaha auuu
w Warszawie? i nie wie gdzie poznac dziewczynę, dobre sobie, a juz myslałam ze z jakiejśc zapyziałej wsi gdzie stoja 3 domy , to idx do agencji tam cie naucza calowac i reszty

Gość zbadaj tarczycę
na studiach nie było żadnej dziewczyny?

co w tym dziwnego, że z Wa-wy? Tu też jest wiele samotnych osób. Skończyłem politologię na UW, a nie jakąś prywatną szkołę. Do agencji nie pójdę, bo nie odpowiada mi ten sposób realizowania swoich potrzeb seksualnych

Gość trz cz d
a na studiach nie poznałeś żadnej dziewczyny? przecież to najlepszy czas, imprezy, integracja..

skoro nie byłem z żadną, jest więc dla mnie logiczne, że nigdy nie uprawiałem seksu ani nie całowałem się. Nie należę do ludzi, którzy takie rzeczy robią z przypadkowymi osobami. Myślę, że takich jest większość ludzi.

Gość zbadaj tarczycę
się mylisz:D

Gość trz cz d
no i czego od nas oczekujesz? :)

chłopie przeraż mnie a z drugiej strony fascynujesz... Nigdy nikogo takiego nie spotkałam a tym bardziej z dużego miasta.. I wiesz co... życze ci kobitki takiej która by cie doceniła za to jaki jesteś,bo naprawdę chyba jesteś wyjątkowy...

może mnie nie zrozumieliście. Nie chodzi mi o to, że większość jest ludzi takich jak ja, którzy nigdy się nie kochali i nie całowali, tylko że większość nie robi takich rzeczy z obcymi ludźmi. Z tym się chyba zgodzicie.

Gość zbadaj tarczycę
no właśnie się nie zgodzę

zbadaj tarczycę: a co większość całuje się i uprawia seks z przypadkowymi osobami? Możesz napisać szerzej?

Gość zbadaj tarczycę
a nie? na imprezie żadnej nigdy nie byłeś? wyszedłbyś z domu, pożeglował do klubu i zaraz napatoczysz się na jakąś chętną. no chyba, że chcesz wielkiej miłości...

a ja się zgadzam z tym co napisałeś,bo jet strasznie dużo ludzi którzy robią to z ludzmi przypadkowymi,a potem tego żałują...wiem bo sama tak robiłam,a teraz jest dla mnie d pomyślenia,i dlatego cenię tego chłopaka że ni żył tak jak większąść jego rówieśników,zresztą ja do nich również należe,

Gość zbadaj tarczycę
może jest w tym trochę racji, ale czekanie na "tę jedyną" na ogół doprowadza do stanu frustracji w jakim znajduje się autor. Autor jest zdesperowany i nic mu z tego nie przyjdzie.

nie chodzę na imprezy. Nie musisz mieć do mnie szacunku, że nigdy się nie kochałem, bo nie robiłem tego z zasad, ale z lęków i blokad psychicznych przed dziewczynami.

Gość zbadaj tarczycę
facet szacunek to się każdemu należy, czy jest prawiczkiem, czy nie :P to może wyjdź z domu na jakąś psychoterapię. a propos... dziewczyny nie gryzą

to może poradzicie mi, gdzie mógłbym jakąś dziewczynę poznać, żeby była miła i mnie nie wyśmiała.

Gość zbadaj tarczycę
no jak ty sobie z góry zakładasz, że cię wyśmieje dlaczego miałaby cię wyśmiać? rozejrzyj się, może wśród znajomych, może jakieś koleżanki ze studiów, może z pracy może w necie - portale randkowe, fora nie wiem, nawet w sklepie można kogoś poznać

a to już inna sprawa,jak niechodziłeś na imprezy,może to u ciebie jest jakieś podłoże psychiczne i dlatego masz blokade przed dziewczynami.może coś się wydażyło w twojej przeszłości?? Bo jak według mnie to ty unikasz kontaktu nie tylko z dziewczynami ale i też z innymi ludźmi... a to już nie jest zdrowe w twoim wieku...