Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

closter

nienawiść do pustaków

Polecane posty

czy czujecie nienawiśc na widok plastikowych lasek typu pussycat dolls? tym bardziej gdy wasz facet je ogląda?

Gość aquariuss
mi jako - facetowi - nawet się nie podobają. Bardziej czuje pociąg fizyczny i emocjonalny do naturalnych kobiet, z lekką nadwagą. Nie wiem, moze jestem i jakiś dziwny, ale tak niestety / stety jest. A do brzydkich nie należę :) - z tego co zdołałem zaobserwować :P

taaak, mój facet tez tak mówi, że lubi naturalne piękno, które niby ja mam, ale gdy idziemy ulicą i idzie jakaś zwykła, naturalna,ładna dziewczyna to żadnej reakcji, a jak idzie taki wytapirowany, nasolaryzowany, wytapetowany paszczur to go wykręca, w jej kierunku.

Gość mój facet na takie nie
zwraca uwagi.. ja też nie.

Mój się z takich śmieje - tak jak ja :D

Gość zbadaj tarczycę
bo one się po prostu rzucają w oczy. takie przerobione są. Ale nie wiem, czy jest w nich coś pociągającego. aquariuss - lekka nadwaga?

Gość mój facet na takie nie
heh, faktycznie, czasami jest się z czego śmiać :DD

Gość trz cz d
mój facet nie znosi takich sztucznych panienek...

Gość Ja owszem
Ale nie dlatego ze moj facet je oglada, bo robi to z obrzydzeniem. Dlatego, ze wszedzie gdzie sie pojawia trzeba za nie myslec :(

Gość aquariuss
tak - duża pupa, jędrne pośladki, duży cyc, brzuszek moze też być :) Oczywiście w granicach rozsądku, musi to być nadwaga - zadbana, a nie zaniedbywana - mam nadzieje, że się w miarę wyraziłem :P

Gość zbadaj tarczycę
aquarius- ładnie piszesz :) z ciekawości się pytam. np. jak to z tym brzuszkiem jest. fałdka to dramat, czy nie :D ale chyba nie :)

Gość odczuwanie nienawiści do
innych ludzi jest niezdrowe, a w szczególności do obcych ludzi, których istnienie nie ma wpływu na nasze zycie, bo to, że Twój facet na taką kobietę patrzy, nie ma wpływu na Twoje życie.

Gość aquariuss
taka Aśka z Hrabii - o może tak :) a co to znaczy fałdka? Ogólnie ciężko wyjaśnić:) Dużo i tak zależy od charakteru - jak ktoś ma złe podejście do życia to i mój fizyczny ideał i tak mi się nie spodoba:)

akurat jego patrzenie na takie laski ma wpływ na mnie, czuje sie nikim, mam wrażenie że taka dzidwczyna kiwnie jednym palcem i on do niej poleci :(

Gość odczuwanie nienawiści do
To nie jest obiektywny wpływ, masz po prostu niskie poczucie wartości i to Twój facet funduje Ci emocjonalny dyskomfort. Jesli wie, że sprawia Ci w ten sposob przykrość, nie powinien oglądać się za takimi dziewczynami, a Ty powinnaś albo wymóc na nim właściwe zachowanie albo się z nim rozstać, a nie przelewać swoją złość na niczemu winne osoby. Ludzie mają prawo do tandetnego ubioru i prowokacyjnego zachowania. Jeśli komuś się to nie podoba, to tylko i wyłącznie jego problem.

Gość słodkokwaśna papryczka czili
mój sie nie oglada ;) mam swoją ładną naturalną urodę i do tego jestem laską na poziomie wykształcona i potrafię się zachować w przeciwieństwie do pospolitych słomek ;) tipsy i ufarbowane włosy na blond + solara to nie wszystko a napewno nie dadzą Ci tego na co musisz pracować latami czyli wiedza + wykształcenie ;) a jeśli się twój facet za takimi ogląda to jest bezmózgi debil chyba

Gość czym sie babo przejmujesz
twój facet to idiota :) od kiedy sztuczność jest ładna hahaha sztuczność jest śmieszna

Gość autorko.. to pogadaj
z facetem o tym..

Gość a co winna farbowana blondyna
że Twój facet sie na nia lampi to on winny a nie ta laska, to że Twojemu sie wygina szyja jak durniowi może oznaczać ze on jest pusty a nie laska a może po prostu jestes przewrazliwiona