Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiednaMama2323233

ZOSTALAM Z NICZYM.. potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość pomocna dlon:):)
Ktoś usilnie się pode mnie podszywa. Będę z siebie dumna jeśli pomoga potrzebującej osobie, a jeśli odkryje kłamstwo to lepiej nie chcialabym byc w Twojej skorze biedna mamo. Ale poki co Ci wierze. Moj mąż jest gliną i sie zajmie oszustka jesli bedzie potrzeba. Ja nie bede nikogo posadzac zanim sama tego nie stwierdze na wlasne oczy.

Gość barbarkaaaaaaaaaaaaaaaa
Ona miała te same cyfry z tym że miedzy nazwą biednamamam a cyframi był odstęp a tu nie ma :D chyba ze załozyla jeszcze raz :D Ale to na pewno żarty, ludzie nie wierzcie w to, jajce se ktoś robi a wy to łykacie :D

Jesli bedzie potrzeba to bede prsila o pomoc jeszcze i sto razy ale na pewno nie bede nikogo oszukiwala. pomocna dlon przyjedz zajrzyj do lodowki tam tylko swiatlo nie oszukuje cie

Gość xxxvvvbbb
pomocna dlon pomóż mnie ja jestem naprawdę potrzebująca

Gość anka szklanka pur blanka :)
dokladnie cyfry te same ale luki brak ,heheh dobre ;]

Gość do pomocnej dłoni
jak twój mąż jest gliną to ma dwie pałki: 1) przy spodniach, 2) w spodniach.

Pomocna dlon nie napisze tutaj adresu bo mnie te hieny zjedza. Ufam tylko tym ktorzy naprawde chca pomoc. Bede jeszcze pózniej a teraz ide szukac pomocy w innym miejscu tu zakominikowalam ze jestesmy glodni i lcize ze ktos sie odezwie teraz musze prosic gdzies indziej pojde znowu na ulice ttym razem nie kupie nic dla siebie kupie wszystko dla niego

Gość Indra87
pomocna dlon, ja rozumiem, sama nawet raz wyslalam dziewczynie z kafe 100 zl, ale ona sie wydawala szczera i normalna, a ta biednamama czy tez jej podszyw to jakies zarty sobie chyba robi. Ze niby kupila hotdoga dla siebie? ze nie poszla do jakiesc koscielnej stolowki mimo, ze dziecko nie je od kilku dni? Cos mi sie to nie wydaje prawdziwe wszystko. Ale spoko, jedz, przekonaj sie na wlasne oczy i powiedz nam jak tam biedna mama zyje.

Gość do pomocnej dłoni
pomocna dłoń, daj mi 20 tysięcy złotych, bardzo mi się przydadzą z góry dziekuje

tak tylko adresu się nie mogę jakoś doprosić heh

Gość do BiednejMamy
Poszukaj jedzenia i ubrań na śmietniku.

nie mam 20 tys co innego odpalic komus troche towaru powiedzmy nawet za50 zll po hurtowej cenie to wychodza grosze wiec nic nie trace, a bedzie za to jedzenia na tydzien tylko musze miec pewnosc, a adresu nikt mi nie chce zdradzic:) ciekawe

Gość adi_P
przez taka durną prowokacje ktoś będzie naprawdę w potrzebie będzie potrzebował pomocy to ludzie potraktują jako prowokacje echh.. baw sie sie dalej pustaku

Gość do pomocnej dłoni
to może być 10 tysięcy

Gość do pomocnej dłoni
BiednaMama2323233 jest bezdomna więc nie ma stałego adresu.

Gość lolipop777
biednamama byc moze w ogole nie istnieje

Gość znam biedna mame i to nie ona
ja bylam w kontakcie z biedna mama jakis czas temu. Nie wiem czy to jest ta osoba czy nie ta sama z tego co wiem to tamta powiedziala ze nie bedzie juz nigdy prosila ludzi o pomoc, bo wcale na dobre jej to nie wychodzi. Kazdy mowil ze pomorze a jak przychodzilo co do czego to zadnej pomocy nie trzymala. Deklarowalo sie z 30 osob, a pomoc przynioslo tylko 3. Ale kazdy chcial znac szczegoly ona sie otworzyla, a potem ktos beszczelnie wykorzystal to przeciw niej. Macil i psul w miedzy czasie pojawily sie podszywy. Sadze, ze i ten tu to podszyw. Bo biedna mama juz sobie radzi i szuka pomocy u innych. Ja sie z nia widzialam kilka tygodni temu. Zwykla kobieta na pozor wygladajaca ok. Nie nosila dziurawych ubran ani nie byla brudna. Ale mieszkanie skormne i rzeczywisice jedzenia brakowalo i ubran bo to iwdac bylo jednak teraz to jest prowokacja na pewno!

Gość moze jestes w jego typie
tych biednych mam to jest tu min. z 10.. masakra..

Gość moze jestes w jego typie
do znam biedna mame; a skad byla ta mama?