Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scertka

Zbieram nakrętki wyborowej

Polecane posty

Gość scertka

Chcę wygrać aparat 3d, zbieram nakrętki :) A wy bierzecie udział w tym konkursie?

Ja to nie, ale mój chłopiec już wcześniej o tym wspominał. Ostatnio mieliśmy imprezę w domu i parę nakrętej się zebrało, to może i warto; sama wódki nie piję, ale aparat wygrać też bym mogła :)

Gość pewnie!
Pewnie, że tak! Mój chłopak odkąd pierwszy spocik z drużyną w zobaczył, żyć mi nie daje ;) Nakręcili się z kumplami i teraz drinki z wyborową wszyscy pijemy, a chłopaki już funclub druzyny w założyli ;)

Gość werkaszperka
zapodaj linka do konkursu ... pierwszy raz o nim slysze :P

Ee ja nie wiem, czy na forum linki można wrzucać. Nie chciałabym zostać posądzona o propagandę, ale jak w googlach drużyna w wpiszesz, to na bank wyskoczy. a z tymi drinkami, to na zdrowie - ale nie za dużo, bo to się może źle skończyć ;)

Gość Wydereczka
wyborowa dobra wódka no i fajnie, że jest jakis konkurs , mój men już się tam zalogował na tej stronie i wstukał kody ale jak mu poszło to dowiemy się po zakończeniu konkursu, oby jak najlepiej

Heh w sumie dość długo już trwa ten konkurs - trzymają człowieka w napięciu, ale przypuszczam, że rozstrzygnięcie tuż tuż? Nie biorę za często udziału w konkursach, więc jak już się zdarzy, to tym bardziej się spinam ;)

Gość gość222
Drużyna W....:) fajnie bylo by miec od niej taki aparacik:)

Gość ymkek
No... ja też liczę na niego! Poza tym mam nadzieję, że więcej filmów powstanie, bo są super! :)

Gość Angel_Eye_33
Widze ze wszyscy tak jak ja polują na aparacik od drużyny W. Jednak mam nadzieje że to ja go zdobęde :D, już sporo kapselków uzbierałam, więc mam nadzieje że się opłaci kupowanie Wyborowej.