Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ag. 00o

Potrzebuje Waszej POmocy. Prosze

Polecane posty

Gość ewsdxcz
a teraz z bólem serca wystawiłam na sprzedaz pierścionek zaręczynowy-powtarzam sobie że to tylko kawałek metalu,muszę kupic piekarnik dla dzieci

ale poki sie da to mozna sprobowac.. jesli kiedys spotkam na swojej drodze meza to wspolnymi silami utrzymamy mieszkanie. A w zyciu nie stac mnie by bylo na takie mieszkanie jest duze i w dobrej lokazlizacji na razie sprobuje jesli sie nie uda to sprzedam, ale nie bedzie to latwa decyzja babcia tez mnie prosila zebym nie sprzedawala

Gość ewsdxcz
a byłaś w ogóle w sądzie żeby nabyc spadek po rodzicach?byłaś w urzędzie skarbowym?

Gość ewsdxcz
żywi nas proszą o wile rzeczy,a po ich śmierci wszystko się zmienia,niestety,mój brat się popłakał,jak oddaliśmy klucze nowym właścicielom

Ja wolalabym o niego jednak zawalczyc, bo nie dosc ze zostalam sama to odnaleźc sie w zupelnie nowym miejscu byloby mi jeszcze trudniej. Bede suzkala studentow chetnych do wynajecia ostatecznie moze ktos sie zjawi. dziekuje za cenne rady i pozdrawiam

Gość a ile dajesz
3mamy kciuki..wynajmiesz..spokojnie:-)Radom to miasto studentow..wiec spoko

Gość Indra87
Sorry. No bo mi chodzilo o to, ze wydawalo mi sie, ze czynsz to placisz jak wynajmujesz mieszkanie od kogos, a jak masz swoje w bloku to nie wiedzialam, ze czynsz to tez jest po prostu utrzymanie (w sensie remonty, odsniezanie, sprzatanie i takie ta). Tu gdzie ja mieszkam takie cos sie nazywa podatkiem, nie czynszem, a gaz, woda, elektryka to juz rachunki. Dlatego sie pomylilam. acadalfooo, nie musisz tak od razu od idiotek. PO prostu sie pomylilam, bo u mnie jest rent (czynsz), council tax (podatek od nieruchomosci, z którego organizowane jest utrzymanie budynku, wywóz smieci itp) oraz bills (rachunki za gaz, wode, elekrtyke itp). Dlatego mnie zdziwilo, ze mieszkanie jest jej, a placi czynsz. Moj blad.