Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajapytam

duphaston a płeć dziecka

Polecane posty

Gość ajapytam

Czy są dziewczyny które brały duphaston w ciąży i są po porodzie? w ulotce pisze, że są wieksze szanse na chłopczyka, a ma któraś z Was dziewczynkę?

Gość ajapytam
o to super:) mam synka i nie ukrywam, że chciałabym córeczke i tak się zastanawiam czy wszystkie moje szanse się ulotniły. oczywiście drugi Synus tez bedzie kochany, ale parka byłaby w sam raz:)

Gość rose**
hmmmmm nie slyszalam o czyms takim

Gość rose**
Czy są dziewczyny które brały duphaston w ciąży z tego co wiem to plec dziecka jest juz oznaczona podczas zaplodnienia i mysle ze na to juz nic nie wplynie,co innego przed zaplodnieniem ale w trakcie ciazy?????

Gość gdygay
w ulotce nie ma nic na temat tego że są większe szanse na chłopców, jest za to napisane że w przypadku chłopców jest większe ryzyko spodziectwa drugiego stopnia, a to zupełnie co innego ehh czytanie ze zrozumieniem

Gość o ludzie uczcie się
o matko, że też takie głupie baby mają dzieci:-O

bralam duphaston całą ciąże i mam boską córeczkę :) a w ulotce nie piszą nic takiego ze są wieksze szanse na chłopca, tylko to że zwiększająsie szanse na SPODZIECTWO u chłopców... Spodziectwo to wada wrodzona, polegająca na lokalizacji ujścia cewki moczowej na brzusznej stronie prącia od czubka aż po jego podstawę. Penis takiej osoby często posiada też różne inne nietypowe cechy, jak np. skręt penisa, pochylenie penisa z powodu pochylenia żołędzi czy też niekompletny napletek. Spodziectwo nie jest może zbyt szeroko znaną przypadłością, ale dla mężczyzn, którzy na nią cierpią, konsekwencje mogą być bardzo niszczące, ponieważ dotyka ona kwestii normalności penisa. Jak już sugerowałem w tekście poświęconym rozmiarom penisa, bycie w grupie „normalnych jest niezwykle istotnym problemem dla mężczyzn.

Gość 00000000000000000000000000000
marne prowo:O