Gość Ferdydurke99999 Napisano Listopad 9, 2010 Postaram sie to napisac w jak najwiekszym skrocie. Moj tata jest bardzo zasadniczy,nerwowy i opryskliwy. Nie umie sie zachowac w towarzystwie,jak jestesmy np u rodziny to przy wszystkich mowi ze mama to taka niezdara ze nic nie gotuje , a jak juz to jest to niedobre. Wyzywa mnie i mojego brata od nieudaczników,chociaz ja nie mam sobie nic do zarzucenia ,chodze do szkoly i uwzam ze dobrze sie ucze,ale Jemu i tak mnie nigdy nie pochwali,nie zwraca na to uwagi,a jak dostane raz na dwa miesiace 1 to jest awantura. Moj brat faktycznie nie chodzi do szkoly,ma 19 lat,wczesniej pracowal,ale teraz lezy calymi dniami w domu i wysyla sms ogladajac ciagle telewizje. Ciagle zaczyna awantury,nawet narzeka na to ze za dlugo wode pod prysznicem lałam,krzyczy jak bramki nie zamkne,wyzywajac mnie od debili,nawet jak ktos mocniej trzasnie drzwiami to odrazu jest krzyk. Mowi ze cala rodzina jest po**na i ze h*j z nami wszystkimi!! ; /// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach