Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaURRITIUS

Dlaczego głosujecie na PO?

Polecane posty

Gość MaURRITIUS

Przecież znaczna cześć osób nic o nich nie wie:D Czy to taki konformizm społeczny nie przypadkiem? PO to patria liberalna(bardziej w tę stronę) więc nie ma możliwości aby zwykłym szarmy Kowalskim się polepszyło...

No to moim zdaniem jest śmieszne:D Polacy liberałowie:D Większość z ich wyborców chyba nawet nie wie co to jest liberalizm polityczny i co zakłada:D Ale kiedyś się obudzą z ręką w nocniku... PO mówi o spokoju politycznym i na to łapią ludzi-złudnie. Heh i gdzie jest ta Polska Irlandia???(sarkazm)

Gość dzissiewkurwilam
a ja glosuje bo mi sie tusk podoba !

heh widać,że jednak nikt nie wie dlaczego na nich głosuje:D Ale wszyscy jednakowo narzekają...

Gość ale jajcas
pamietacie debate Tusk - Kaczynski w 2006 Tusk mowi za pana rzadow Kurczaki podrozaly z 4,20 na 4,60 jakbla z 1.2 na 1.50 prad o 3 % a dzisiaj Kurczaki po 6,80 w promocji najtaniej jablka po 3 zl prad zdrozal o 17% a od stycznia znowu wnniosek Tusk PO to najwiekszy kataklizm w Polsce od 89 roku na wlasne zyczenie wyborcow PO (osob o wiedzy politycznej na poziomie 14 letniego analfabety w krajach afrykanskich)

Polska się nic nie zmieniła za rządów PO i nic sienie zmieni.A ostatni ranking jeśli chodzi o szybkość zakładania Firm gdzie jesteśmy za Białorusią już sam za siebie mówi:D

Ja głosuję różnie, naprawdę różnie - ale robię to, czyli głosuję, tylko po to, żeby nie zagłosować na PIS. Przyznam z pewnym zawstydzeniem, że podobnie było w wyborach prezydenckich - na Bronka oddałam 2 razy dwój głos, nie dlatego, że na niego głosowałam, ale byłabym w stanie zrobić wszystko, by nie zagłosować na Jarka:)

Oblubienica omamiona przez PO-byle nie PiS:D Tylko oni nie dlatego mówią byle nie PiS bo są źli tylko,że to ich konkrecja prawicowa:D Ja byłem w prezydenckich zagłosować na Kaczyńskiego bo prezydent marionetka to wstyd dla kraju...

Gość ale jajcas
pisalem wyzej o Oblubienicy to typowy wyborca PO

Nie jestem omamiona przez nikogo. A myśleć co chcesz o mnie, masz pełne prawo. Zrobię wszystko, co mogę, a mogę tylko głosować na konkurencję, by ci ludzie nie mieli władzy.

Ja w wyborach parlamentarnych głos oddam albo na Pis albo na SLD.Muszę się jeszcze zastanowić jaka wiza społeczeństwa na najbliższe lata była by u mnie mile widziana:D Ostatnio PiS popełniło kilka błędów ale nie oznacza to iż są tam kiepscy politycy..

ale jajcas - wszystko ładnie pięknie, ale ocena mojego poziomu intelektualnego już nie do ciebie należy🖐️

Za Pisu nie było aż tak źle a sytuacja polityczna w tamtym czasie to zasługa PO... Ja nie chce aby PO było przy władzy bo to klęska dla narodu.Ale jak mówię ludzie zobaczę za 5,10lat efekty a potem będą płakać...

Hehe przypominała mi się parodia Tuska(polska Margaret Tucker):D

Gość ale jajcas
sorry pisze o twoim poziomie wiedzy politycznej a nie intelekcie zapewne jestes mila fajna inteligentna dziewczyna ale glosujac na PO popelniasz nieswiadoma autodestrukcje ,samozaglade

Ludzie w Polsce niestety nie widzą co to demokracja i nie potrafią z tego skorzystać.

Ok.Politycy obiecują wam złote góry a wy chodzicie jak głupcy i na nich glosujecie-ulegacie pustemu gadaniu i mediom stronniczym.A to powinno być zupełnie inaczej.Obietnica-realna do wykonania a potem w wyborach rozliczanie.Jak np z USA.Tam się gruszek na wierzbie nie obiecuje bo wyborcy to rozliczają i politycy się z tym liczą co pokazała już historia...

Gość zdjęcie w sepii
większość wyborców PełO to lemingi tzn.: "Człowiek, który bezkrytycznie wierzy w to, co usłyszy w telewizji, albo przeczyta w Internecie i przyjmuje to wszystko bez żadnego zastanowienia; uważa się przy tym za mądrego. Głupek. Jednym z podstawowych źródeł zdobywania wiedzy leminga jest portal Onet.pl". Żdódło:http://www.miejski.pl/slowo-Leming

Gość fiutek87
Glosujcie na wszystkie partie, tylko nie na PiS ktory wyrzuca ludzi na bruk!

Gość zdjęcie w sepii
fiutek weź ty się doinformuj

mts100 - to powiem ci tak - nie wierzę politykom, żadnemu. Nie oglądam TV, czasem Fakty, czasem Wiadomości dla porównania. ale nie wierzę i gdyby nie istniała taka partia jak Pis w ogóle bym nie brała udziału w głosowniach. Takie są moje poglądy polityczne. Czyli właściwie żadne.