Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda Banks

Skoro jutro wojna, to ja dzis muszę sie ostro napić, ostatni raz w spokoju.

Polecane posty

Gość sia90
Adgjm, podobno Majowie się pomylili xD Takie są najnowsze informacje :D Luuudzie... nie ogłupiajcie innych swoimi "podejrzeniami". Nie będzie wojny. Nie ma szans :/ A nawet jeśli [jakimś cudem] to i tak nie uciekniemy xD Nie ogłupiajmy siebie nawzajem. Prooooooszę Was.

Gość Grechuta wymięka...
pierdole, jutro śpie...

Gość raczyca2222
nareszcie, bo mam juz dosyc

Gość moze juz w jakiejs
zycze im aby sami sie spalili.. albo niech sobie w tyłek wsadza rakiety i sie wystrzela..

Gość kasiorek..
kuźwa a ja nie moge spac bo na 4 do roboty przynajmniej nie zaspie na ta wojne hehe

Gość Baba Vanga
zaprawdę powiadam wam, że dnia jutrzejszego rozpęta się piekło na tej ziemi i tylko nieliczni przeżyją. Cała północna Europa zostanie pogrążona w chaosie...

Gość Adgjm
sia90 nie bedzie wojny. W 2000 mial byc koniec swiata i co?? Hmm? Polacy sie wszystkim przejmuja. Wojna to bedzie wtedy jak powiem mamie o ciazy:D

Gość Baba Vanga
Jednak wojna zostanie przelozona bo jutro wyplata.

Gość moze juz w jakiejs
zaprawde powiadam wam ze kazde panstwo ktore bedzie chciało wszczynac wojne dosiegnie moje przeklenstwo i bedzie bankrutem. Jak usa. teraz czas na koree chiny japonie izrael iran irak. dosyc wygrywania zła! Na tej ziemi. kazdego strzeli tak jasny ch..jak piorun. Niech sam sie wystrzeli..tylko niech sobie nie zapomni rakiete w tyłek wsadzic. Amen

Gość sia90
Ja obstawiam, że jej nie będzie... To tylko plotki :D

Gość wybierz pseudonim
Przytoczcie mi fragment 4 wiersza Nostradamusa, który mówi o tym że jutro rozpocznie się wojna, tak straszycie to poproszę dowody!

Gość moze juz w jakiejs
plotkli nie plotki ja juz wyklinam kraje które moga to zrobic. widze ze sie sprawdza bo usa wyklinałam w 2008. Polska tez tym smolenskiem podskakuje. O wojne nie trudno. O konflikt lokalny.

Gość moze juz w jakiejs
A Vanga? Tak dokłądna date podała? czy to manipulacja? Bo skoro przewidziała utoniecie kurska..to przewidziała fakt a nie podawałą konkretna date? nie wierze w konkretne daty..ale wierze w przyciaganie zła. Ponadto wiem, ze sam Bog obiecał ze ta wojna kataklizmy moga sie stac a nie musza zalezy od ludzi. Jacy beda. z drugiej strony czemu wojna to kara dla ludzi..ale w koncu wsrod złych sa dobrzy..wiec nie powinno tak byc. dla 1 sprawiedliwego nie powinien Bog doposcic do wojny. aby zło wygrywało.

Gość magdalenkaaaaa
Nostradaus tak powiedział: 10 listopad dwa tysiące dziesięć przyniesie multum nieszczęść trzecia wojna sie rozpocznie zatem na browara skoczcie :classic_cool: