Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliwkaa86

Podobam mu sie czy nie?;(

Polecane posty

Gość maliwkaa86

Poznalam faceta spotykamy sie jakies 2 miesiace i z mojej strony cos sie dzieje.Gorzej z jego tzn spotykamy sie pare razyw tygodniu, przytulamy, calujemy ale czasme jest tak ze milczy dwa dni.Sama nie wiem co o tym myslec, zdarza mu sie nie odpisywac na glupie smssy a na drugi dzien dzwoni na godzine.Boje sie ze dla neigo to chwilowa rozrywka a ja zaczynam sie angazowac;/

Gość maliwkaa86
do tego on pochodzi z Gabonu i jest czarnoskóry, więc nie wiem, czy mi się to opłaca

Gość Tak sobie myślę...
.. że on się Tobą bawi. To jednak inna kultura i podejście do kobiet i tematu związków. Kiedyś u Drzyzgi był właśnie dziewczyny, które związały się z gośćmi a to z Kongo, a to z Gabonu właśnie (o ile nie pomyliło mi się) i.. generalnie to słodko jest na początku, ale później wychodzą różne kwiatki, typu - że on ma jakąś tam inną dziewczynę na oku i z Tobą jednocześnie się spotyka, żeby wybrać która szybciej zgodzi się na ślub (i uzyskać obywatelstwo polskie). Poza tym, który zdrowy chłopak zrezygnuje z przyjemności, jaką mu dajesz (pocałunki, przytulanki, etc), skoro nie musi wnosić nic w zamian, a Ty bierzesz tylko to, co Ci daje i nie prosisz o nic więcej..? Pomyśl nad tym...

Gość Kropeczkaaa01
Ale u mężczyzn to ponoć normalne że przez jakiś czas muszą oderwać sie czy "odpocząć" od dziewczyny.Poczytaj o różnicach miedzy płciami.A tak na marginesie,pytasz sie czy sie mu podobasz? a już sie całujecie i przytulacie?nie za szybko sie zaangażowałaś jak nie jesteś go pewna?

Gość lelum po lelum
postawił bym na inna kulturę i inny stosunek do kobiet ... lepiej się dowiedz jak to u niego w kraju wygląda zanim obudzisz się z ręką w nocniku