Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zerowkaaaa

golenie w ciazy

Polecane posty

Gość lojloj
maszynka do golenia plus krem do depilacji

Gość cholerne hustawki!
żel i jednorazówka, niestety teraz już nic nie widzę i nawet lusterko nie pomaga więc nie wiem jak to będzie jak mi przyjdzie nagle rodzić... a ja zarośnięta ;/

Mnie mąż trzymał lusterko, a ja jechałam z maszynką :D Masakra depilować się z takim brzuchem.

Gość misia1111111111111111111111
DEPILATOR

no dokladnie :D kon by sie usmial.. ani sie pochylic, ani skulic... mnie ostatnio N. depilowal, ale robil to 4 razy wolniej niz ja 3 tyg temu, bo bal sie, ze mnie pozacina,... masakra...

Gość cholerne hustawki!
nawet jakbym miala faceta to bym mu nie dala mnie ogolić bo by mnie pozacinał chyba ;pp

"nie wiem jak to będzie jak mi przyjdzie nagle rodzić... a ja zarośnięta ;/" no wiesz, ja tez nie wiem. normalnie chyba Cie na oddzial nie przyjmą... :/ co ma piernik do wiatraka? poród to nie pokaz piękności cipek, nikogo nie interesuje czy jestes wydepilowana na zero, czy nie. jak beda chcieli i potrzebowali to sami Cie podgolą gdzie trzeba.

Gość meeeeeeeery
macie niesamowite problemy :P chyba włosy łonowe to normalna sprawa, a golenie to fanaberia.. bardziej sie wstydźcie z gołymi za przeproszeniem pipkami iść do poważnego lekarza

Gość meeeeeeeery
powaznego lekarza*

Taaaaaa jak lubisz bobra to spooooko taka jestes eko:O fuj wlochy wystajace z gaci bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość meeeeeeeery
a co to ma do eko.. po coś te włosy są przecież. wbrew Waszym argumentom bardziej higieniczne jest mieć jakiekolwiek tam włoski - chronią.

ale przed czym ja sie gole i od lat nie mam problemow ani z higiena ani z zadnymi dolegliwosciami nie pamietam grzybicy czy czegos takiego, wiec przed czym chronia???Chyba przed facetami bo jak mu wywalisz bobra to bedzie mial traume do konca zycia:O

ja tam nie wiem jak Ty meeeeeery ale ja dostałam instrukcje z przygotowaniem do cesarki i jednym z punktów było ogolenie się, więc to chyba nie widzimisie...

"Taaaaaa jak lubisz bobra to spooooko taka jestes eko fuj wlochy wystajace z gaci bleeeeeeeeeeeeeeeee" jak zwykle ze skrajnosci w skrajnosc :) rozumiem ze mozna miec tylko albo cipke wygoloną na gładko jak u pięciolatki, albo krzaki wystające z gaci? nie da sie miec np wydepilowanej kinii bikini, a reszty normalnie przyciętej? eeeech dzieciaki... "ale przed czym ja sie gole i od lat nie mam problemow ani z higiena ani z zadnymi dolegliwosciami nie pamietam grzybicy czy czegos takiego, wiec przed czym chronia???" poczytaj. to nie boli :D "Chyba przed facetami bo jak mu wywalisz bobra to bedzie mial traume do konca zycia" jesli facet ma traumę bo zobaczył owłosienie łonowe (jedną z cech dojrzałosci płciowej) u dorosłej kobiety, to znaczy że jest pedofilem...

Goliłam się jednorazówką . Ot to był wyczyn i pokaz gimnastycznych figur (nawet geometrycznych) :) hehehe ...

Ostatni raz goliłam si,e w ciąży dzień przed porodem z lusterkiem ... może dlatego urodziłam ?

Gość lasfdsfdsf
Golcie golcie :P

Gość kasiaazlubonia...
he he eh:) kochane dziewczynki z brzuszkami:) a ja sie sama goliłam jak mi wody odchodziły i nie mysłalam nawet czy równo.....