Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATEMZAGADKANA6

kTO ROZWIĄŻĘ TĄ ZAGADKĘ JEST MĄDRY!! JA NIESTETY NIE UMIEM;-)

Polecane posty

Gość MATEMZAGADKANA6

W pewnym pokoju siedzi pewna grupa osób. każdy z nich ma przed sobą monitor. widzi w nim zawartość kieszeni innych osób, ale nie wdzi co ma w swojej kieszeni.Przychodzi człowiek i mówi kto ma diament niech wstanie. Nikt nie wstaje. Za drugim razem człowiek mÓwi kto ma diament niech wstanie. Znowu nikt nie wstaje .Za trzecim razem człowiek mówi kto ma diament niech wstanie. Wstają wszyscy ci którzy mieli diament.Pytanie: Ile osób wstało i skąd wiedzieli że mają diameNt ? CZAICIE TO? mam rozwiązać tą zagadkę na 6 z matematyki ale nic mi nie przychodzi do głowy;-)

Gość golciaa
wszyscy wstali bo nikt nie wiedzial co ma w swojej kieszeni :P

Gość prosteee
wstal ten drugi poniewaz za drugim razem dowiedzial sie, ze ten pierwszy nie ma diamentu i na ekranie rozniez nie widzial swojegi wiecmial pewnosc, ze to on ma diament.

Gość dfgdfgdfhgdf
ale tam bylo wiecej niz 3 osoby. nigdzie nie napisal ze byly trzy osoby. moglobyc i 10 osob. tu trzeba z proporcji skorzystac.

Gość matka chrzestna panny W
jak twoja matematyczka to wyjasni ,to wezme u niej godzine korepetycji zeby mi wytluamczyla jak trafic 6 w lotka.

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość rrdeuyedr
sraka

Gość Wrednaaaaaaaaaaaaa
w końcu każdy pomyślał, że ma diament, ponieważ nie było widac u nikogo innego na ekranie monitora. a proporcje? kurwaaaa... x - 100% A DALEJ NIE WIEM;P