Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

upierdliwe sprzedawczynie

Polecane posty

Czy wy też na codzień zmagacie się na zakupach z upierdliwymi sprzedawcami , mam wrażenie ze to jakas nowa moda, nie można spokojnie zrobic zakupów, już od progu wchodząc do sklepu panie cię atakują i pytają o pomoc ... czuje się jakbym była niepełnosprawna,... miała zły gust .. ale te proste dziewczeta często zaniedbane po 12 godzinach w markecie mają mi w czymś doradzać???? masakra ... tracą klientów przez takie zachowanie..... dzis chiała kupic w manufakturze tylko rękawiczki i pani 4 razy z przerwą 2 min spytała w czym może mi pomóc???? wwrrrrrr uciekłam i nigdy nie wrócę ;-) a wy też tak macie? nie przeszkadza wam takie zachowanie?

Gość pajpa
one tak muszą i też mnie to wkurza. to wymysł ich pracodawców, mają zamęczać klientów takimi tekstami żeby klienci czuli się dobrze obsłużeni lecz efekt jest zupełnie odwrotny :o

mnie tez to denerwuje. one same pewnie nie maja na to ochoty, ale szef im karze, a po jakiego grzyba to nie wiem. ostatnio mnie dobila baba w ciucholandzie, jak sie spytala czy mi w czyms pomoc. w czym niby moglaby mi pomoc, w grzebaniu??

Gość CiekawaAniiiiiia88
Ja bylam kiedys na HALI i ogladalam majtki, baba chyba myslala ze chce cos ukrasc bo pytala sie czego szukam i jak pomoc. Ja jej ze tak tylko patrze a ona to niech pani patrzy ale nie dotyka. Co za fraca!!

plastusiowa hahah dobre ;-) trzeba było powiedzieć żeby ci wygrzebała fajne spodnie a ty byś odpoczeła w tym czasie ...