Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna wielka niewiadoma

Figura klepsydry - podkreślać czy nie?

Polecane posty

Witam! Mam do Was pytanie, otóż.. Mam figurę klepsydry tzn. wcięcie w talii, szerokie biodra no i do tego okrągłą, odstającą pupę. Nie jestem szkieleciorem, ale też nie jestem gruba, normalna można rzec:) Zawsze biodra i pupa były powodem moich kompleksów, bo wiadomo jaki typ sylwetki jest propagowany w mediach, kobiety strasznie chude, zero bioder i tyłka:/ Ale ostatnio na pewnąokazę odważyłam się na włożenie sukienki podkreślającej wcięcie w talii i zaokrąglenie bioder i muszę przyznać, że wyglądałam hmm kobieco :P Jak sądzicie, podkreślać to jako atut, czy dalej maskować? Jestem bardzo ciekawa Waszych opinii.

Gość karinoczerwonewino
Jesli jesteś "akurat" czyli nie chuda i nie gruba to owszem ;-) Ja mam fugure wazy ale takiej konkretnej ;p

Gość karinoczerwonewino
Ogólnie jest u mnie wszystko ok ale trudno mi spodnie dopasowac ;/ Mam nadzieje ze ty nie masz takiego problemu

Nie wiem jaka powinnam być, żeby było "akurat", no ale nie mam rozmiaru zero, ale też nie wylewają mi się ogromne fałdy tłuszczu ;)

Gość g.j.
czyli jestes przy kosci ale nie przyznasz sie. trzeba miec wydrylowany mozg,zeby stworzyc taki temat.

Jesli rozmiar 36/38 oznacza osobę "przy kości", to tak jestem gruba . A te inwektywy wsadź sobie w swoja chudą d*pę.

Gość WredneSuczyskoooooo
Mam taką figurę, jak Ty. Klepsydra z murzynskim tyłkiem:P. Oczywiście, że podkreślać.

Gość g.j.
mam 38, wiec Twoja dupa jest chudsza, to raz dwa, tylko dzieci neostrady pozbawione zdolnosci do samodzielnego myslenia sugeruja sie tym, co zobacza w tv i boja sie myslec sami trzy - temat jest co najmniej infantylny albo udajesz glupia idiotke, albo naprawde nia jestes

Gość ars vivendi
podkreślać!!!:)

Gość estab
Od dawna przecież wiadomo, że podkreśla się tylko typ figury jabłko. Klepsydrę się ukrywa. Każdy to powtarza. Kto by pomyślał, że kobieta podkreślać może talię. Talię się chowa w luźnych ubraniach. :O Żal, po prostu żal niektórych.

Ja mam figurę klepsydry i ZAWSZE podkreślam. nie podkreślam tylko wtedy jak siedzę w domu;-)

To, że interesuje mnie zdanie innych nie jest jednoznaczne z tym, że bezwarunkowo się nim kieruję. A jeżeli temat jest dla ciebie infantylny to sugeruję poszukać innych i po prostu nie tracić czasu na komentowanie. Pozdrawiam.