Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca dziecka z ukochanym

chcę mieć dziecko ze swoim kochankiem

Polecane posty

Jestem mężatką od 4 lat, z mężem łączy nas tylko firma i córka (3-latka). Od ponad 2 lat jestem w związku z mężczyzną, z którym znałam się już dawniej, bo to kolega męża. Męża nie kocham, mojego mężczyznę zaś bardzo. Od pewnego czasu kiełkuje w nas myśl, by mieć dziecko - bardzo oboje tego chcemy.Rozwód w tej chwili nie wchodzi w grę. Sypiam z mężem rzadko. Wiem że sprawa jest dyskusyjna, może nawet i niemoralna, ale chcę poznać wasze zdanie. Dodam że to nie prowokacja. A może ktoś z Was był w takiej samej sytuacji?

Gość u mnie jest gorzej
bardzo chciałabym mieć dziecko z kochankiem , ale on nie może mieć dzieci, ja mam swoje, planujemy być razem moja koleżanka tak zrobiła, rozwiodła się z mężem sa razem, byłego męża najbardziej zabolał nie sam fakt zdrady, ale to ze kochanek był jego kumplem

No ale ja nie chcę rozwodzić się z mężem. Przynajmniej nie w tej chwili.

Gość u mnie jest gorzej
to w takim wypadku to dla mnie jest głupie

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

czyli dziecko będzie miało dwóch ojców nie no fajnie ja gdybym był tym dzieckiem i się dowiedział prawdy to bym najpierw zwymiotował a później wyjechał do mongolii hodować kozy to byłoby lepsze niż taka rodzina

Gość teska888
a czemu nie rozwód? bo męzus ma kasiorki w chuj? a kochas jest goły?

Gość Jeden sobie ktoś
"No ale ja nie chcę rozwodzić się z mężem. Przynajmniej nie w tej chwili." No tak, jak rozwód to najlepiej pół roku po tym jak się dziecko urodzi, dodatkowe fundusze z kieszeni męża, yyy byłego już wpadną :P

Teraz łączy nas firma, wspólne interesy, dom. No i córka. To prawda, mój mężczyzna w tej chwili nie ma pracy ale nie jest to powodem dla którego nie chcę rozwodu z mężem. Za dużo mnie w tej chwili łączy spraw z mężem by to przerywać. Swoją drogą mąż też chce drugiego dziecka, więc tak naprawdę byłby szczęśliwy, a prawdę znalibyśmy tylko my dwoje. Na razie, bo za kilka lat chcę się rozwieść z mężem.

Gość teska888
IDIOTKA jak nic

Gość teska888
chcesz mieć dziecko nieroba? głupia pindo?

Nie jest nierobem, ma wyższe wykształcenie, ale chwilowo nie ma pracy.

Gość teska888
chwilowo?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a przepraszam czy dziecko kochanka bedzie zyło w przekonaniu ze jego tata jest Twój mąz ????????????????????

Gość teska888
no jasne bo Jej mąż ma kasiorke i żal to zostawić a ten nierób tylko ją rucha

Gość bmnbmn
zawsze mowilam, ze najwiekszymi sukami sa kobiety, mezczyzni im do piet nie siegaja:O

Gość Jeden sobie ktoś
Do tego po rozwodzie, będzie musiał na nie bulic :D i żadne testy DNA nie pomogą, no ale w końcu ma co chciał- czyli żonę :D :P

Gość fgikko
Dziwka.

Gość fgikko
Chcesz dziecko z kochankiem? To pozamiataj swoje sprawy i weź rozwód z mężem, a później wyjdź za kochanka.

Gość napisz ze to prowokacja
:O

Gość teska888
za kochanka nie wyjdzie ten bo nie pracuje i co bedzie żryć ?

Gość aha i achh
też uważam że autorka jest glupią doopą :o

Gość Jeden sobie ktoś
Zrób to dla kobiet (tych normalnych) i napisz że to prowo :) , wiesz jak coś takiego może miec wpływ na młodych facetów którzy to ewentualnie przeczytają.

Gość albo na mlode kobiety
ktore to przeczytaja... mnie juz nic chyba nie zdziwi 🖐️

Gość kleopatra aa
o jacie!!! takiej glupoty na kafe jeszcze nie bylo!!!!!!!!co za pusta baba.masakra....