Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzonaaaaaaaaaaaaaaaaaa

zostawil mnie dla innej..dzil poszlam ja zobaczyc jestem zalamana

Polecane posty

wlosy nie farbowane, zero makijazu, ciuchy zwyczajne otowrzyla i drzwi, powiedzialam jej jaka krzywde mi zrobila, wyzwalam, nie panowalam nad emocjami a ta glupia baba nic nie odp tylko sie usiechala a na koniec powiedziala"skonczylas jak mysle..wiec prosze cie wyjdz" i co on w niej widzi, typowa szraa mycha ktora w wieku 28lat nigdy faceta nie miala.......nienawidze jej!!!!!!!

moze nie wszystko ale tez sie liczy co on wniej widzi????? zostawil mnie po 3 latach dla takiej mychy:O

Gość OnaNaprzeciwInnym
skoro Cie zostawił to niech spier.... i załuje dupek i tyle!

Gość no i pokazalas jaka jestes
slaba i dalas jej tylko satysfakcję

Gość aha i achh
bo nad emocjami należy panować, najwyraźniej ona panuje i tu ma zdecydowaną przewage nad toba

Gość hm, moze cos w tym jest
jakbys siebie opisala? czy jestes atrakcyjna?

Gość OnaNaprzeciwInnym
Krzywdzonaaa głowa do góry tego kwiatu pół światu:))

Gość Soledad1982
moze on woli naturalnosc a nie wytapetowaną i sztuczna lalę :-D

Gość glupota porazila mnie
"wlosy nie farbowane, zero makijazu, ciuchy zwyczajne" a od kiedy to farbowanie wlosow swiadczy o atrakcyjnosci kobiety??? Ja, jako facet, nie lubie u kobiet farbowanych wlosow, a jesli juz, to tylko takie, ktore siwieja, i wtedy nie ma wyjscia - trzeba farbowac. Po drugie, naszlas ja w domu wiec czego sie spodziewalas??? Normalnu lidzie nie stroja sie i nie maluja do chodzenia pod domu. A to ze szra mycha, jak ja nazwalas, jest problemem chyba wylacznie dla ciebie, bo dla twojego faceta raczej nie. I w zwiazku z tym, powinnas sie zastanowic, jaka to musi byc fajna osoba, skoro nijakiego wygladu dala rade odbic ci faceta. A po trzecie, to pretensje o wyrzadzona ci krzywde, to juz raczej powinnas miec do faceta a nie do niej. Chociaz, po przeczytaniu twojej wypowiedzi, trudno mu sie dziwic ze cie olal, bo bedac z toba, sam sobie krzywde wyrzadzal.

dzieki:O

łysy a co mialam zrobic niby?

Gość ciekawa klassyczna
a kto to jest histeryczka? opiszcie zycie z histeryczka a z normalna?

Gość glupota porazila mnie
ja bym jej nie nazwal histeryczka nawet. Nazwalbym ja zwykla idiotka. Bo kto odwala takie numery z nachodzeniem dziewczyny eks faceta w domu, po to zeby jej powiedziec jak strasznie skrzywdzila. A ta dziewczyna i tak zachowala sie ok, bo normalnie to mialaby swiete prawo zatrzasnac autorce drzwi przed nosem, zanim ta w ogole zaczela swoja litanie.

Gość Dasertyn
Facet terasz jest już pewien, że powziął dobrą decyzję i pożegnał idiotkę.

Gość malinowa piwonka
ja zrobiłam tez tak podobnie a mianowicie spotkałam przypadkiem nowa dziewczyne ex w sklepie orsey i podeszłam do niej i powiedziałam że dla mnie to ona jest zwykła płycizną" tez miałam taka faze że chciałam jakos odegrac sie na tej pustej babie ale potem mi przeszło na szczescie i dzis juz zapomniałam o tej całej sprawie i nie nachodze ich i jestem wolna od tego myslenia o nich i zobaczysz ze ci tez przejdzie a ten twoj chłopak tez z czasem przekona sie z jakim jest pustakiem i co stracił i tyle ty sie wycisz, zyj swoim zyciem, przebolej krzywde i zobaczysz ze bedziesz jeszcze sie smiac z tej wizyty o tej baby tak jak ja sie teraz smieje z tego:)