Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zastanawiam tak o

kochanie

Polecane posty

Mam takie głupie pytanie troche. Czy jezeli jest sie w związku 4,5,6,7,8... lat, to mozna tak poprostu z dnia na dzien przestac kochac? Chodzi mi dokladnie o mnie, jestem z facetem 8 lat i przyznam sie, ostro przeskrobałam u niego, nasz związek narazie wisi w powietrzu, a on mi powiedział, ze po tym co zrobiłam nie kocha mnie. Dzien wczesniej mi powiedzial ze bardzo kocha. Czy mogl to powiedziec w zlosci? ze go tak podkurwiłam? czy rzeczywiscie juz nagle nie kocha? wybaczcie za to pytanie, sie zastanawiam czy takie cos jest mozliwe.

mozna jak się nigdy nie kochało... miałem takie doświadczenie - z moja zona - nigdy mnie nie kochała i pewnego dnia mi to powiedziała...

ja wiem ze on mnie kochał bardzo!! To nie jest taki typ, ze mowi KOCHAM, a tak nie mysli. wtedy by nie mowil tych słow. Znam go bardzo dobrze. Chodzi mi poprostu o to, czy przez to co zrobiłam mogl mnie przestac nagle kochac? czy to akurat powiedzial np. w złości?

we czwartek mnie kochał, a jak mu w piątek cos powiedziałam, i sie zapytałam czy mnie kocha, to ze nie. wiem, torche zagmatwane to ;/

haha, śmieszne. jestesmy 8 lat, wiec gdyby mnie nie kochal, to poprostu by zakonczył ze mna związek i powiedzial, ze nie kocha.

ok, jakos sama rozwiąze problem, chciałm sie tylko doradzic.

Gość mariolla.
a co mu zrobilas?:P

świnstwo zrobilam, któreg zaluje najbardziej na swiecie :/

ok, ja rozumiem takie sytuacje. Ale mi chodzi o to, ze cos zrobilam i nagle mnie nie kocha? a dzien wczesnie kocha, tylko jak sie dowiedzial o czyms... Np. mogl to w zlosci powiedziec zebym sie bardziej starała, martwiła.

Gość mariolla.
zdradziłaś go?

nie nazwałabym tego zdrada :/ poprostu ktos mnie z zaskoczenia pocałował, a ja po chwili zareagowałam. i sie chłopak moj wkur.. Ja go rozumiem ze on wkurw...y, wszystko mu powiedziałam, nic nie ukrywam. Myslicie ze mnie juz nie kocha?

Gość mariolla.
wkurzył się bo jest zazdrosny, ot cała filozofia

Gość Martyna84
jeśli Cię naprawdę kocha to przez taką sytuację myślę, że nie mógł przestać

jest bardzo zazdrosny, to racja. Wiem ze jest wkurzony, nie dziwi mnie to. Ja tego nie chciałam, glupio to brzmi ale wziąl mnie zaskoczenia, ja po chwili zareagowałam. no kurcze, mam nadzieje ze sie nie rozstaniemy. niby cos tam gadamy, jest tak oschle, co tez mnie nie dziwi. On jest taki ze jak jest wkurzony to jak cos palnie to tak w pięty pojdzie ze masakra. Dlatego sie zastanawiam czy on, jak powiedzial ze nie kocha, to tak mysli rzeczywiscie, czy powiedzial zebym sie przejeła...

Gość mariolla.
raczej ta druga opcja

dobra a powiedzcie mi jeszcze, czy to co zrobilam to rowna sie zdradzie? chodzi o ten pocałunek z zaskoczenia. Bo fakt faktem, pocałunek to zdrada, ja tak uwazam. juz nic nie wiem co jest ze mna nie tak.

Gość rthytyjukuyhgjjjjjjjjjj
Raczej pod wpływem emocji i złości to powiedział.

tez mi sie tak wydaje ze pod wplywem emocji to powiedzial :/

Gość też nie wymyslam nicka
Musi cie bardzo kochac. z emocji tak zareagował. Ale jak wiedział ze to było z zaskoczenia mógł byc miły nie oschły a ty wiecej sie nie całuj

naprawde było z zaskoczenia, nie spodziewałam sie ze facet mnie pocałuje, ale niestety wyszlo inaczej. Na szczescie to byla tylko chwilka i sie opamietałam. Kurcze ale glupio mi i wstyd mi. Tak czy inaczej, skrzywdziłam moje slonce :( On jest zly, nie wiadomo co to bedzie z tego. A czy to jest do wybaczenia?

Gość też nie wymyslam nicka
pewnie, ze do wybaczenia. Teraz musisz czesciej całowac Jego:) zeby wiedział, ze to Jego kochasz:)

Gość o ludzie uczcie się
haha, całowałaś się z kimś innym i teraz się tak głupio tłumaczysz, jak ja kiedyś, też miałam taki epizod, zgłupiałam, całowałam się z kolegą na imprezie, inicjatywa była jego, ale facet wie, kiedy może pocałować kobietę, on wiedział, a potem jak mówiłam o tym mojemu to tez powiedziałam, że to tamten mnie pocałował, a ja byłam zaskoczona i za późno zareagowałam, ale to była bzdura;-)

ciezko naprawde w to uwierzyc, i wcale wam sie nie dziwie ze nie wierzycie mi, no ale nie widzieliscie tego, wiec trudno, ja to przezylam, i naprawde czułam sie zaskoczona. Tez nie dziwie sie ze mi moj facet nie wierzy, bo tez bylo by mi ciezko uwierzyc. Fakt troche za pozno zareagowałam, bo jedank do pocalunku doszlo. a wybaczyl Ci chlopak? zapomnial? jestes dalej z nim? nie wiem co mam robic zeby sie wszystko jakos ulozylo :(

Gość o ludzie uczcie się
pewnie nie zapomniał, ale nie wracamy do tego strzelał fochy przez parę dni i mu przeszło to było parę lat temu, dalej jesteśmy razem, spodziewamy się dziecka:-)

Gość ____rodzice____
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

kurcze, Twoj facet naprawde Cie musi bardzo kochac :) Moj jest strasznie wkurzony, strasznie!!! Nie odzywa sie :( chce przez ten incydent naszego konca :( ostatecznie, dalismy sobie troche czasu na ogolne przemyslenia. Bardzo bym chciała zeby mi to wybaczyl, bo kocham go jak nikogo innego. Nie wiem jak to naprawic. Bo teraz nie bedziemy sie widziec przez dluzszy czas. Boje sie ze wlasnie przez ten czas przestanie mnie kochac. kurcze tyle lat jestesmy razem. nie chcee miec nikogo innego. wiem, zrobilam glupote. Moglam sie nie przyznawac, ale nie umiem zyc w klamstwie.

mialas wyrzuty sumienia? jaj mam ogromne, ze go tak skrzywdziłam. A myslisz teraz otym, ze kiedys taki incydent mial miejsce?

masakra :( nie chce sie z nim rozstawac :(