Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem cała roztrzęsiona

Mój mąż zginął dziś w wypadku samochodowym, nie wiem co robić :(

Polecane posty

chciałam kupić Coca-Colę! ale obok siebie stała Coca-Cola i jak się w domu zorientowałam Polo-Cola no nie powiem, da się to to wypić, ale pozostaje niesmak bo chciałam Coca-Colę a przez pomyłkę wzięłam Polo-Colę i się w domu zorientowałam dopiero możecie mnie śmiało wyzywać od idiotek, ulżyjcie sobie , ale w czym rzecz Czy to nie jest łamanie prawa? Czy to zgodne z prawem aby firma Zbyszko używała dla Polo-Coli tak podobne etykiety jak ma Coca-Cola? Czemu Coca-Cola nie pozwała ich do sądu o to? Przecież firma Zbyszko jawnie liczy na podszycie się pod Coca-Colę i pomyłkę klienta. Obie etykiety są czerwone, mają biały napis w bardzo podobny stylu. Jak ktoś się śpieszy to nie trudno o pomyłkę jeśli napoje stoją koło siebie Czemu ci sukinsyny oszukują klientów i okradają Coca-Colę i nikt z tym nic nie robi? Przepraszam za tytuł tematu i podstęp, ale tylko w ten sposób zagwarantuję sobie że każdy przeczyta o moim problemie. A i nie mam męża, jestem lesbijką, nie martwicie się.

nikomu nic się nie stało, nie martwcie się

Gość maria izabela de la krata
Laska ty jestes jakas nienormalna! Nikogo nie obchodzi, ze nie umiesz czytac i pomylilas butelki w sklepie!

Gość 54384354135153135131313133131
takie napoje sa dla ludzi inteligentnych, ktorzy umieja czytac, nigdy nie pomyslilam sie pomiedzy coca cola a polo cola :D

Gość maluuuuuuunianiunia
jesteś po je bana /bany!!!! spiedielaj stąd!!! ludziska chcą pocieszyc a ty mi tu wypadasz z napojami niemormalne-bak wyobraźni i zenada

Gość durnotaaa
tez masz problem phi

Gość @@@
Aggie85 :D

Po pierwsze SPIESZYŁAM SIĘ na autobus do domu, miałam minutę dosłownie na wejście do sklepu! Po drugie NAPOJE STAŁY KOŁO SIEBIE ! Po trzecie ETYKIETY SĄ PODOBNE! I tu moje pytanie czy firma Zbyszko nie NARUSZAJĄ PRAWA?

Czy wy jesteście jakimiś debilami i czytać ze zrozumieniem nie umiecie? Sram na to czy kiedykolwiek wam się zdarzyło pomylić napoje! FAKTEM jest podobieństwo etykiet! I chodzi mi o kwestie prawne! Jak od strony prawnej wygląda takie podobieństwo!

pani bum bum Sama s p i e r d a l a j k u r w o jak założyłam normalny temat to nikt nie raczył przeczytać :O

Podsumowując twój idiotyczny post radzę abyś zrezygnowała ze wszelkich napojów wyskokowych bo źle na Ciebie działają jak widac pozdrów męża

wiesz co,pisanie takich rzeczy,ze ci maz zginal,to nie jest fajne...niestety. A co do twojego tematu - takie jest prawo w handlu,wazne,ze opakowania nie sa takie same,a ze sa podobne - wlasnie producenci licza,ze ktos sie pomyli i wezmie jego produkt z polki...radze po prostu bardziej zwracac uwage i tyle...

Gość jestem cała rozstrzęsiona
No ale ja tego nie rozumiem, niech mi ktoś to wytłumaczy, jak oni mogli tam to postawić. Czy ta sprawa waszym zdaniem nadaje się do sondu?

wiem co to jest prawo patentowe wredna suko! ale nie chce mi się szukać! właściwie to nie mam pretensji do firmy Zbyszko, bo nawet dobra ta ich Cola, da się wypić i tania, ale pozostaje niesmak bo dawno w ogóle Coli nie piłam i chciałam się napić prawdziwej Coca-Coli a nie jakiejś podróbki :O

21:31 to PODSZYW! Dziwi mnie tylko to podobieństwo etykiet i że Coca-Cola na to pozwala i trudno uważać jak ma się dosłownie minutę czasu

Gość marcia111
estem cała rozstrzęsiona- zaczynasz juz przynudzac... uwazniej czytaj etykietki a nie bedzie problemu!!!

noż kurde co jest....przychodzi taka, robi zamieszania jak burza, wymyśla tragizmy po to żeby przyciągnąć ludzi, wyzywa od suk i szmat i innych a rzecz się rozchodzi o jakiś chemiczny napój....

Gość ..NATALA..
Aleś Ty GUPIAAAAAAAAA!

Gość eh,eh
MOZE KIEDYS W PSZYSZLOSCI TO O CZYM PISZESZ " WYPADEK SMIERTELNY MEZA" OKAZE SIE PRAWDA ....... PRZYPOMNISZ SOBIE WTEDY JAKA PUSTA JESTES IDIOTKA

Gość Emanuellee...
Ja również nie czytałam całości...poprostu stwierdzam,że głupia jesteś.