Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tru$kawencjaa

PYTANKOOO MAM JA Apropo....

Polecane posty

Gość tru$kawencjaa

mam takie pytanko otóż od jakiegos czasu usiluje sie odchudzic mam 175wzrostu i 61kg niby w normie aczkolwiek tak rece i nadgarstki sa chude nogi tez szczuple natomiast mam boczki i brzuch wystajacy rano wiadomo plaski zaś potem tragedia odparu lat mam kolke jelitowa wiec nie moge pic gazowanych napojow slodzic herbaty ani przesadzac ze slodyczami ostatnio dosc malo jem bo mam zmieione godziny pracy i musze przestawic organizm a mimo to nie moge schudnac pije bardzo duzo wody i srednio jedna dwie kawy bez cukru z mala iloscia mleka dziennie zastanawiam sie co moze byc nie tak ze z brzucha nic anic nie spada

Gość tru$kawencjaa
niemam kiedy w domu jestem po19 czasem po20 i jestem padnieta niemam na nic sily..

Gość tru$kawencjaa
up

Gość tru$kawencjaa
wyypowie sie ktoś ?:)?

Gość ars vivendi
no niestety musisz czas znalezc na cwiczenia. inaczej nic sie nie zmieni albo wpadniesz w kompleksy i anoreksje

Gość tru$kawencjaa
kompleksow nie mam bo gruba nigdy nie bylam zawsze mialam w mnormie wage a kiedys mialam niedowage duza tylko zastanawiam sie wlasnie jakie cwiczenia robic zeby byl dobry efekt oraz z jakim jedzeniem to polaczyc to sie moze wydawac dziwne ale serio probowalam wszystkiego a waga ani drgnie