Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje się podlee

POMOCY NIE WIEM CO ROBIĆ????!!!!!

Polecane posty

Gość czuje się podlee

Jesteśmy ze sobą od dwóch lat mieszkamy razem od roku było nam ze sobą bardzo dobrze...dopóki wczoraj nie zdarzył się ten koszmar....wróciłam po pracy bardzo zmęczona mój chłopak oglądał Tv wziełam prysznic i poszłam się położyć po paru minutach przyszedł do mnie Jarek i zaczął mnie rozbierać powiedziałam mu "kochanie nie dzisiaj jestem padnięta i boli mnie głowa" ale,on nie przestawał zaczął mnie całować po całym ciele a,jak się odsuwałam przyciągał mnie mocniej mówiłam mu pare razy żeby przesatał bo nie mam na to ochoty ale,on wogóle mnie nie słuchał i robił swoje w końcu mu uległam ale,robiłam to bez entuzjazmu...on robił to bardzo mocno tak ściskał mnie za pośladki i przyciągał do siebie siłą mówiłam mu że mnie boli ale,on robił to bardzo szybko i wogóle mnie nie słuchał w końcu przestał i wtedy się rozpłakałam a,on zapytał "skarbie co się stało" wtedy zamarłam nie wiedziałam o co mu chodzi tak jakby nagle odzyskał świadomość co mi zrobił nie odezwałam się do niego i pobiegłam do łazienki siedziałam tam i ryczałam nie wiedziałam co o tym myśleć człowiek którego kocham i darzyłam zaufaniem zrobił mi coś takiego czego nigdy się nie spodziewałam...siedziałam tam pół nocy i non stop ryczałam w końcu zmęczona wyszłam z łazienki i położyłam się spać Jarek już sobie tak beztrosko spał jak gdby nic się nie stało nie mogłam uwierzyć że on się tak zachował...rano jak wstałam on już wyszedł do pracy...umyłam się ubrałam wziełam do torby ciuchy na zmiane i kosmetyczke zostawiłam mu kartke że dzisiaj nie wróce na no i będe u siostry i wyszłam....po pracy pojechałam do siostry i jej o wszystkim opowiedziałam mówiłam i ryczałam Ania była w szoku nie wiedziała co powiedzieć zaczeła go wyzywać wtedy do mieszkania wszedł jej chłopak zobaczył że jesteśmy roztrzęsione i wtedy nie było rady musiałyśmy mu o wszystkim opowiedzieć Adam wpadł w szał poderwał się i powiedział że zabije tego chuja...trzymałyśmy go siłą w końcu postawił mi ultimatum że albo,jutro pójde na policje i wszysko im opowiem albo,on nie ręczy za siebie i obije mu morde zgodziłam się wiedziałam że jeśli się nie zgodze to Adam zrobi jak powiedział.... Jutro mam iść na policje nie wiem co robić bije się z myślami boje się ich reakcji bo przecież w końcu uległam ale,zrobiłam to tylko dlatego że nie wiedziałam co robić i on bardzo napierał nie miałam siły się bronić....:(:(:( Co robić już sama nie wiem??

Rób to co mówi Ci rozum, gwałt w związku to nie byle co, jak inni mogą sądzić, nikt nie ma nikogo na własność! On chyba myślał, że może z Tobą zrobić co chce... żałosny typ i tyle.

Gość czuje się podlee
tak od rana dzwoni i wysyła smsy ale, ja nie mam siły mu odpisać jestem kompletnie załamana...czuje się strasznie i podle i b nie mogę sobie wybaczyć że nie krzyczałam i się nie wyrywałam na siłę..

Ale co z tego czy pisze i czy dzwoni? Że niby go to jakoś wybiela? To jest zwykły akt przemocy i żadne "przepraszam" nie wystarczy, zresztą autorka sama niech zdecyduje co dalej, ja bym zrezygnowała z takiego związku bo aż stach pomyśleć co będzie dalej, zawsze faceci przepraszają, obiecują poprawę i żałują, ale czy chcesz się na własnej skórze przekonać o jego obiecankach?

Gość napisz mu ze czujesz sie
skrzywdzona przez niego. Ze to co zrobil bylo dla Ciebie szokiem, przestraszyl Cie i czujesz sie zgwalcona. Powinnas przede wszystkim raczej sie od niego odizolowac. Mysle, że on moze byc niebezpieczny, a poza tym sadze, ze juz mu nie zaufasz.

Gość sztanosobowy
nie idź na policję bo to raczej nic Ci już nie da, poza zazenowaniem i przykrą rozmową. A co Ty chcesz aby jego zamknęli czy czego oczekujesz? jak sie go boisz to natychmiast odejdx, on mał jakąs jazdę ,coś sobie wykreował w głupim łbie i potraktował Ciebie bardzo przedmiotowo- tacy okazują się zbokolami,moim zdaniem Adam powinien obic mu ryja

Gość czuje się podlee
Że do niego nie wróce jest oczywiste...już mu nie ufam chciałam zbudować z nim przyszłość założyć rodzine mieć w nim oparcie...wszystko się rozsypało nic już nie będzie jak kiedyś nigdy mu nie zaufam boje się go ,boje się że następnym razem zrobi mi większą krzywde nie chce go znać....:O:(

Gość czuje się podlee
Nie chce żeby Adam mieszał się w nasze sprawy , nie chce żeby potem musiał odpowiadać za moje problemy ...:( Już sama nie wiem bo w końcu nie mam dowodów na gwałt więc nie wiem czy iść na policje...jestem kompletnie rozbita czuje się jak śmieć!

jak by nie było chłopak cię zgwałcił! zrób mu to samo!

Gość czuje się podlee
odpisać mu że czuje się przez niego skrzywdzona i nigdy mu nie zaufam? czy lepiej się nie odzywać? Z jednejstrony nie chce go znać i więcej widzieć a,z drugiej myśle że powinnam iść na policje bo jeśli tego nie zrobie on może skrzywdzić inne dziewczyny...sama nie wiem :(:o

Gość tagatab
Faceta ponioslo , chcialo mu sie sexu a t ajuz wielkie halooo odpierdala, tak idz na policje zniszcz go , pojebana

Gość ale po co
co wy pieprzycie o gwałcie ??? przeciez sama napisała , ze" mu uległa ale robiła to bez entuzjazmu "? wiec co , kazda ofiara gwałtu w koncu ulega ?:O

Gość ,lkjhgfcdfghjkl
nie idz na policje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jest takie powiedzenie ze jakby suka nie dala to pies by nie wzial , polcija cie wysmieje!! nie odz taaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmm! zerwij z nim na zawsze!!! swoje ubrania zabierz i szukaj innego mieszkana, urwij z nim kontakt na zawsze i tyle!!!!!!!!!!!

Gość tagatab
dwa lata z nim jestes , mieszkasz z nim a przedstawiasz go jako zwyklego gwalciciela , co przez dwa lata go sie nie balas? Tak idz na policje i powiedz ze facet z ktorym jestes 2 lata waszym domu cie zgwalcil, zniszcz mu zycie , niech kazdy sie dowie ze jest psychopata w pracy w rodzinie , idz idiotko

chyba naprawde nie ma sensu isc na policje. jest roznica miedzy gwaltem a jak to okreslilas ,,robieniem tego bez entuzjazmu". masz na ciele slady przemocy? policja nie wezmie tego na powaznie, niestety. masakra, czemu te chlopy to takie qtasy:O

"odpisać mu że czuje się przez niego skrzywdzona i nigdy mu nie zaufam?" W sumie to "czuje" nie jest zbyt dobre bo to, że zostałaś skrzywdzona to nie Twoja subiektywna ocena tylko fakt. Ja bym do niego nigdy więcej nie pisała, oszczędź sobie czytania i słuchania jego żałosnych usprawiedliwień i przeprosin. tagatab uważaj żeby przy Tobie jakiemuś facetowi się nie zachciało, bo nie bedzie to przyjemne.

Gość tagatab
ale czy on ja zgwalcil? Nie mila ochoty na sex ale mu ulegla , facet chial ostro pobzykac , pierwszy raz tak ostro sie z nim bzykalas? watpie

Napisz mu krótko " Zrobiłes mi wielka krzywdę , nie ma odwrotu . boje sie zycia z Tobą , nie wiem ,czy na coś gorszego nie będzie Cię stać. Nie chce żyć w strachu . dobranoc, żegnaj"

Gość tagatab
bez przesady

"ale czy on ja zgwalcil? Nie mila ochoty na sex ale mu ulegla , facet chial ostro pobzykac , pierwszy raz tak ostro sie z nim bzykalas? watpie" Jest różnica między ostrym seksem z obopólną zgodą, a wymuszeniem stosunku.

Gość ale po co
a Wy wszytkie bazykcie sie tylko wtedy gdy jestescie napalone jak króliki , tak ? nigdy nie ulegacie facetowi, jak macie troche mniejsza ochote ? a jak ulegacie , to od razu gwałt? :O

ale po co ..... > ale czym innym jest ostry seks i potem satysfakcja . a czym innym seks i poczucie ,że sie musiało , bo inaczej będzie bardzo żle.

ale po co To, że Ty się czasem zmuszasz to tylko współczuć, bo uleganie bez ochoty to nie za bardzo przyjemne, a jeżeli sex partnerowi nie sprawiłby żadnej przyjemności to nie powinno się nalegać, przynajmniej w zdrowym związku z poszanowaniem drugiej osoby, a nie traktowaniem przedmiotowo- ma wypełnić swój obowiązek w związku :o

Gość czuje się podlee
macie racje jestem idiotką że mu uległam...ale, nie wiem jak waszym zdaniem ma się wyrywać dziewczyna która ma 165cm wzrostu i waży zaledwie 52kg facetowi 187cm i 85kg :o Pisząc "robiłam to bez entuzjazmu"' nie maiałm na myśli że sprawiało mi to przyjemność chodziło mi raczej o moją bezsilność...:( tagatab-myślisz że jak jest się z kimś 2 lata to się go tak dobrze zna...ja też tak do wczoraj myślałam ale,jak widać nie znałam go wcale toprzykre ale,prawdziwe! Pytasz czy pierwszy raz się z nim ostro bzykałam a,co to ma do rzeczy...seks powinien być przyjemność dla obu stron a, nie mechanicznym sprawianiem bólu partnerce nie życze ci żebyś znalazła się w podobnej sytuacji :( Jankesa masz racje tak mu napisze a, z pójściem na policje się jeszcze wstrzymam tylko co na to powie Adam :O