Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwa_cytrynka

Dlaczego faceci kłamią?

Polecane posty

Gość martwa_cytrynka

Od jakiegoś czasu męczy mnie pewien fakt: mój facet mnie okłamuje. Przedstawię wam ogólny zarys historii, i chciałabym abyście pomogli mi odpowiedzieć na pytanie: dlaczego sprawy mają się tak a nie inaczej? Otóż jestem z moim O. od prawie 3 lat, a od 6 się znamy i już od początku coś w nas kwitło, tylko było to trochę szczeniackie i niedojrzałe. Mieszkamy od siebie 15 km i niestety widzimy się tylko w weekendy, ponieważ każde z nas pracuje. Od pół roku jest po prostu na prawdę źle bo wychodzą na jaw kolejne jego kłamstewka. Zaczęło się niewinnie, okazało się bowiem że mój luby pali papierosy, a rzekomo rzucił rok temu. Dowiedziałam się o tym niechcący bo zażartowałam sobie że pali a on się przyznał. Mój szok był ogromny, po prostu duma mnie tak rozpierała że rzucił palenie, na prawdę w niego wierzyłam a tu taki klops, O. pali. Bardzo mnie to zawiodło. Ostatnio miała miejsce druga dziwna sytuacja, otóż mój O. miał przyjaciela z którym się pokłócił i już rok nie rozmawiają. Podczas rozmowy z mamą O. stwierdziłam że szkoda że O. zerwał kontakty z R. bo teraz nie ma dobrego kolegi z którym miał by pogadać. I kolejne zdziwienie kiedy mama O. mówi do mnie coś w stylu: "jak to, przecież Olek ciągle spotyka się z K."(inny znajomy). Znowu mnie zamurowało bo się nad nim użalam że nie ma kumpla, a on tymczasem prowadzi udane życie towarzyskie za moimi plecami. Zapytałam go o to żeby sytuacja była jasna a on się nie przyznał, dopiero jak go trochę "przyparłam do muru". Bardzo mnie to boli że O. nie mówi mi prawdy i zastanawiam się dlaczego?

Gość Betiiii
bo są tchórzami i tyle

Gość bo to tchórze
i wbrew pozorom słaba płec

Gość aquariuss
i wbrew pozorom kobiety również kłamią, so whats you point lady? Dam Ci przykład Jestem w związku z dizewczyną, ona pyta mnie czy może wyjść z koleżankami do baru - ot tak babski wieczór. Ja na to - sure why not, Następnego dnia - zaryzykowałem i do niej tak "fajny babski wieczór a znajomy dzisiaj do mnie dzwonił i powiedział "Ty tak swojej kobiecie pozwalasz przesiadywać z facetami" no a ona - tak nie tak nie było oni tylko się dosiedli "bla bla bla" Chociaż wcześniej w rozmowie, ale fajnie było z dziewczynami i dalej blla bla bla :)

Gość stopglupimchuja
helloł witam mam na to wspaniały pomysl zeby temu lekko zapobiec zapraszam do tematu UWAGA DO WSZYSTKICH TUTAJ !!! CHCE OTWORZYC STORNKE NA FB PRZECIWKO.... wskakuj i pisz :)

Gość ulkapszczółka
w tym konkretnym przypadku chodzi chyba o to że było mu wstyd przyznać się że pali, bo Ty jak mówisz byłaś z niego dumna że rzucił nałóg, a on Cię zawiódl

Gość nie obrazaj starych lisow
takie klamstewka do niczego dobrego nie prowadza niestety..