Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SiroccoBlue

Szampon Vichy

Polecane posty

Gość adsdawe
ja. na razie mam tylko jedno mycie za sobą. na razie mogę powiedzieć tylko tyle, że fajne są po nim włosy, dość puszyste, miękkie i błyszczące. koleżanka sobie bardzo chwali (dlatego kupiłam) podobno pomógł

No to dobrze wiedzieć :) a ile kosztuje?Bo mi teściowa zamówiła a nie chce powiedzieć ile kosztuje:( taki typ...

Gość adsdawe
coś około 37 - 47. zależy gdzie

Ok, a jaki masz łupież? Ja mam taki nietypowy, przynajmniej tak mi sie wydaje.Nie są to takie płatki tylko takie kuleczki tluste.Mam nadzieje ze wybrałam dobry szampon

Gość goraco polecam
wyleczylam nim lupiez, ktore nabawilam sie uzwywajac head&shoulders.. paskudztwo!!!

Na łupież kup szampon Nizoral. Jest bardzo skuteczny. W aptece. Jest również w saszetkach.

Gość z łojotokiem to najlepiej do
dermatologa kochane

Gość o ludzie uczcie się
"nabawilam sie uzwywajac head&shoulders" nie rozumiem, jak można nabawić się łupieżu przez szampon przeciwłupieżowy, rozumiem, że przed używaniem head&shoulders nie miałaś łupieżu? to po co używałaś head&shoulders? pytam z ciekawości, nie czepiam się

Gość lksdasdw
i jak tam?

Gość kachulica
fajny ale drogi... ja wyleczyłm łupież szczotka anti dandruff therapy z Donegala oraz zwyklym szamponem dla dzieci.

Gość w prosty sposob
head&shoulders zawiera skladnik uzalezniacy skore i jesli tylko sie go odstawi objawy sie zaostrzaja , wiec trzeba znow po niego siegnac itd.

Gość aleksandrawajnert blogspot com
jesli masz łupiez sprobuj takiej metody : do szamponu zwyklego wkrusz 2 tabletki ibuprofenu,ale zmielone,zostaw na 20 min na glowie ,potem umyj wlosy dokladnie,powinno pomoc -------------------------------------------------------------------------- blog o kosmetykach www.aleksandrawajnert.blogspot.com