Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26 lllatkaaa

depilacja pusi

Polecane posty

rozpalasz gazowke, bierzesz dwa taborety, stajesz na nich nad gazowka okrakiem i sie obracasz w miare mozliosci.

"mam 26 lat"+"depilacja pusi" :o Autorko-proponuję wziąć kartkę papieru i napisać na niej 500 razy-CIPA Tudzież w kafeteryjnej wersji antycenzorskiej TZIPA A potem powtarzaj za mną, głośno i wyraźnie-cipa, cipa, cipa, cipa. :o

"Ja depiluje wszystko maszynka jednorazowa do golenia, zarowno pipciuszke jak i odbyt... " Droga pimpirimpipiiii-proponuję zrobić to samo co zasugerowałam autorce :classic_cool: Pipciuszka :o :o :o :o :o

Gość gość
Jestem Przemek i też mam 26 lat ;) Raz pozbylem się włosów w mojej pupci. Zrobiłem to za pomocą kremu ;P Polecam, bo nawet przyjemnie :) Zrób sobie fajną fryzurę na pusi! Faceci to lubią ;) A tylnym wejściem sam chętnie się zajmę! Osobiście sprawie, że zabłyśnie, będzie gładka jak u niemowlaka a w środku językiem zatańczę Tango! :D

Gość gość
A ja opaliłam sobie całe owłosienie nad kuchenką gazową. Gaz wzięłam od http://www.gazprom.com. Polecam wszystkim tego dostawcę. Gaz pali się pięknym błękitnym płomieniem.