Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azurowaszatynka

Gdzie mozna poznac faceta

Polecane posty

Gość kolekZpłotu24
Dlatego właśnie usilnie Cię zachęcałem do tego, żebyś nabrała dystansu do kwestii związków i w ogóle relacji międzyludzkich. Chodzi o to, że nie możesz oczekiwać, że świat będzie się do Ciebie dostosowywał i toczenie ma obowiązek dostrajać się do Ciebie. Ucz się kompromisów, najlepiej od kogoś do kogo masz zaufanie i kto Cię akceptuje. Jak już mówiłem uwielbiałem dziewczynę, która nie była najpiękniejsza na świecie i która w pewnym sensie potraktowała mnie jak gówno, ale byłem przynajmniej pewny tego, że dałem z siebie to co miałem najlepsze. I nie ważne, że nie wyjaśniła niczego i że nagle zrealizowała swój kaprys i mnie spławiła:) ja pamiętam to co było w niej dobre i urocze i za tym nie boję się tęsknić:) Gdybyś chciała pogadać to zostawiam maila: brambor21@o2.pl

Gość azurowaszatynka
wlasnie, moze jestem w jakims sensie spaczona, ale denerwuja mnie faceci, ktorzy okazuja mi za duze zainteresowanie. Nawet jezeli facet wczesniej mi sie podobal to w tym momencie staje sie dla mnie nieciekawy. To wszystko zalezy oczywiscie od kontekstu,wiec nie bede opisywala tutaj jak wedlug mnie powinien zachowac sie potencjalny "kandydat" a jak nie. To wszystko jednak nie zmienia faktu, ze raczej odbiegam w tym sensie od tzw. normy, gdzie przyslowiowe roze i kolacja przy swiecach sa uznawane za symbol romantycznej znajomosci. Dobra, zbaczam z tematu ;-) i nie chodzi mi o to, zeby wklejac tutaj jakies farmazony na temat "jak poznac faceta, ktory przejmie inicjatywe bez zbytnich podchodow",choc jest to w sumie podtemat tego topiku. Bardziej ciekawi mnie jak i gdzie taka osoba jak ja moze poznac kogos ciekawego. Bo przeciez kazdy garnek ma pokrywke

Gość akaaacjaa
no właśnie. to jest problem ? GDZIE? dobry pomysł z sezamkami, ale bardziej podoba mi sie pomysł z empikiem byłam tam ostatnio i widziałam duzo fajnych facetów.. ale jak zagadac? nie mam pomysłu.. a czemu faceci nie zagadają..? nie jestem jakaś szkaradna... :/

Gość kolekZpłotu24
Nie ma też uniwersalnych przykrywek do garnków i czasem trzeba długo szukać:) ale życzę Ci powodzenia, wydajesz się bardzo ciekawą osobą, chociaż jak dla mnie rzeczywiście jesteś wypaczona;) i za bardzo kojarzysz mi się z kimś kto myślał podobnie jak Ty. W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki.

Gość kolekZpłotu24
Rety macie dylematy na poziomie 13 letniej fanki Dody. Dorosłe baby... zmiłujcie się. Ja Wam mogę doradzić, ale i tak będziecie mówiły że nie, że wstyd, że to facet powinien pierwszy i że w ogóle jak Was adoruje to jest nudny i powinien kląć i Wam pluć na buty.

Gość azurowaszatynka
dziekuje ;-) ja za ciebie rowniez, troche chce mi sie z tego wszystkiego smiac,

Gość azurowaszatynka
mylisz sie takich tez nie lubie

Gość kolekZpłotu24
Śmiech to odruch obronny, ale jak uważasz że Ci to pomaga to się śmiej:) Czasem maska cynika jest wygodna.

Gość azurowaszatynka
ide spac, jak mi sie cos ciekawego przysni to dam wam jutro znac;-) Ja jednak ciegle wierze, ze gdzies tam jest ta moja pokrywka. Osobiscie jakos nie jestem fanka uniwersalnych rozwiazan i ....pokrywek

Gość azurowaszatynka
witam, dzisiaj znowu chetnie poklikam ;-)

Gość All you need is love
Najlepiej poznać faceta na szybkiej randce i to nie jednego :) www(.)simpledate(.)pl

Gość anonek123456a
może spróbuj gochat.in [ http://gochat.in ], to jednostronnie anonimowy czat gdzie widzisz zdjecia ludzi, nie trzeba sie nawet logowac zeby gadac, mozna tez ogladac filmiki z youtube razem z rozmowca