Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelum po lelum

dziewice i prawiczki ... laczcie sie!

Polecane posty

Gość lelum po lelum

Do wszystkich dziewic i prawiczków oczywiście tych którym jest z tym nie dobrze i pragną jawnie lub skrycie zmienić swój status. Co myślicie o wspólnym spotkaniu takim powiedzmy tematycznym, gdzieś w określonym miejscu i terminie (np zabawa sylwestrowa) w celu skonsumowania swojego problemu czyli o wielkiej orgii rozdziewiczająco-rozprawiczająccej?. Oczywiscie wszyscy jada na tym samym wozie wiec nie powinno byc typowych problemow w stylu nie sprawdze sie lub co sobie o mnie pomysla kazdy przychodzi z tym samym problemem a wychodzi w pelni szczesliwy a co poniektorzy moze nawet znajda sobie kogos na dluzej? No jak, kto się pisze?

Gość TwardyKnot
ale taka orgia dziewic i prawiczkow musialaby żałośnie wyglądać, 2 minuty i dziewczyny zaczelyby się nudzić

Gość lelum po lelum
wyładnieli przez cale życie ... myślę ze to całonocna jazda bez trzymanki :)

Gość Znawca temate
mam wprawę w całkiem miłym rozdziewiczaniu :)

Gość lelum po lelum
niestety tylko prawdziwe dziewice i prawdziwi prawiczkowie, ci co maja jakieś wprawy w rozdziewiczaniach mogą ewentualnie popatrzeć przez okno.

Gość tez ladny
a co tam - ja bym sie z checia rozprawiczyl

Dziewctwo to jeszcze można sprawdzić :D Ale z prawictwem to już gorzej :D Gdyby nawet coś takiego doszło do skutku to zgłosiło by się mnóstwo nie-prawiczków chętnych na poruchanie za darmo :p :D

Gość checki
porażka w pierwszym podejściu ale przecież ludzie wygłodnieli i przed nimi cala noc bez kompleksów ... w sumie brak doświadczenia można zrekompensować dobrymi chęciami