Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alass

szukam prezentu dla 30-latki

Polecane posty

Gość alass

szukam prezentu dla 30-latki.Nie mam zupełnie pomysłu...

Gość alass
Tak się zastanawiam czy dać kupić jej szczotęczke elektryczną do zębów czy może zaprosić do zoo

Gość kup jej bransoletke pandora
;)

perfum.. lub jakis dobry kosmetyk albo wysmienita kolacja w dobrej restauracji

Gość moralnie niemoralna1
ja jak nie wiem co kupywac dla kumpelek w tym okolo wieku to kupuje zawsze maskare do oczu Lancome Hipnose i kazda byla zawsze zachwycona:)

Gość alass
To siostra chłopaka, nie znamy sie tak za bardzo.Głupia sytuacja.W ogóle nie mam pojęcia co jest teraz na topie.

Gość aNGELES1989
20 RÓŻNYCH PAR za 9,99 zł Zestaw kolczyków ZESTAW KOLCZYKÓW Bigle posrebrzane najcenniejszym srebrem, antyalergiczne, bezpieczne dla dzieci. 20 RÓŻNYCH PAR za 9,99 zł 3 WISIORKI !!! GRATIS! Przy zakupie do 100 par zapewniam, że żadna para się nie powtórzy. wysyłka 5 zł niezależnie od ilości LOSOWO WYBRANE Z PONAD 300 Na zdjęciach przykładowe kolczyki. ganszczyk@o2.pl 513-801-173

Gość aNGELES1989
Witam Państwa na mojej aukcji KOLCZYKI LUXURY PIÓRA Niepowtarzalne, wykonane z najwyższej klasy materiałów: - pióra nie farbowane, delikatne, naturalne - koraliki szklane - korale szlifowane perle - posrebrzane koraliki ANTYALERGICZNE BIGLE POSREBRZANE Miękkie i delikatne w dotyku, eleganckie i NIEPOWTARZALNE. Kilka wzorów do wyboru NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI PAR, ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ! 5 ZŁ !!! ganszczyk@o2.pl 513-801-73

Gość maizone
Hah, Byłem dziś na stronce www.dzieciol.eu. Fajny pomysł i nie widziałem nic takiego wcześniej, wejdź tam i poszukaj po kategoriach. Pomysł spoko! Pozdrawiam

Gość Ania121212
Ja ci polecam www.zdjeciobraz.pl ostatnia zakładka sklep :) mają obrazy drukowane w twoich zdjęć można przygotować sobie super kolaż albo znaleźć coś w googlach :) u mnie sprawdziło sie 100 %

To może spróbujcie z czymś, czego nie próbowała, a co będzie naprawdę mega zaskakujące? Mam na myśli choćby - https://prezentmarzen.com/skok-ze-spadochronem/ Nie sądzicie, że taki prezent powinien być wyjątkowo klimatyczny, mieć w sobie to coś? Z mojej perspektywy - to konkret, i tak powinno to właśnie wyglądać.

Gość gość
2010.11.09 szczoteczka to by się tobie przydała śmierdzielu

Gość gość
Fajnym prezentem będzie coś nietypowego, jak lot w tunelu aerodynamicznym. Voucher można kupić np w SpeedFly. Rozrywka i emocje niezapomniane ;)