Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna i samotna

czego wymagacie od kobiet??

Polecane posty

Gość traszkka
o, to malo, ale ja lubie niepieknych mezczyzn, np.brada pitta nawet kijem bym nie tknela :) tyle, ze cholera ja flgranowa nie jestem :/ chyba nic z tego nie bedzie...

Gość traszkka
mozesz wrzucic foto, tylko PiS i ja zobaczymy :)

Pisałem tyle rzeczy na forum o sobie, że wręcz nie wolno mi podawać zdjęcia, bo zostałbym drugim Luntkiem. Nie mam czym się chwalić. Podpowiem, że cierpię na trądzik.

Gość traszkka
a ile Ty w ogole masz lat ? tradzik - mozna sobie z tym jakos dac rade... nie rob tragedii

Gość facieci są beznadziejni
mój chce żebym była kochająca, ciepła troskliwa a sam ma problemy z wyrażaniem uczuć... i jak mu dogodzic skoro ja daje a nie dostaje nic w zamian :(

Gość traszkka
o kurde, dla mnie tez sporo za mlody dermatolog- ale dobry, ja polecam tez homeopatie - leczy nie tylko objawy, leczy chorobe, sprobuj - mi homeopata pomogl uporac sie z alergiami skorymi :)

Chociaż przyznam się, że lubię noc i półmork. Nie, że jestem jakimś emowcem, miłośnikiem wampirów czy romantykiem. Po prostu noc lub półcień zakrywają moje niedoskonałości.

Gość notosru
Stalingrad ma tradzik - co prawda nikt nigdy go nie widzial , ale wszyscy na kafetełe o tym wiedza . Co za tym idzie ( za tradzikiem , rzecz jasna ) jest on głowną przyczyną niepowodzeń towarzysko- łozkowych Stalingrada :) podobno lubisz brunetki :D?? chetnie bym Ci pomogła :P

Mówię z góry, nie wyślę. 1. Nie jestem anonimowy na tym forum. 2. Nie mam co pokazać. 3. Nikomu nie ufam tylko sobie.

Gość notosru
ech Stalingradzie ....