Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa

Nocna impreza, a ja chce spac!

Polecane posty

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa

W pol do drugiej a ja mam impreze za sciana! Wspollokatorka zaprosila sobie chyba chetnych do 'mam talent'. Od pol godz wyja ledy gage... Tel nie odbiera, sms nie pomogl. Za chwile bedzie tel na 112. Ciekawe czy wtedy beda tak ochoczo rechotac.

Gość latifa latifa
a moze sie przyłacz do nich... naprawde musisz juz spac?

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Dajcie spokoj z przylaczaniem sie do tej pseudoimprezy. Laska ogolnie zaszla mi za skore, a dzis dziewcze przesadzila. Zemsta bedzie slodka. Jeszcze chwila i cierpliwosc sie skonczy.

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Tez witam :p cierpiacych na bezsennosc vel nocnych markow. Nocnych imprezowiczow tez (pomijajac tych za sciany).

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Dobre :D A wkurzylam sie, bo kilka dni temu rozmawiajac przez tel chwile po 22 dostalam opierdziel ze jest cisza nocna. No to teraz co jest..?

Dzwon na policje :D hehe a nastepnym razem Ty jej odwal cos takiego ale szybko skoncz zeby ona nie zadzwonila na policje na ciebie :d

Gość Noc w Buenos Aires
Kurcze, sama mam ochotę na imprezę. Spanie zupełnie mi nie w głowie :) No, ale to zrozumiałe, że nie każdy musi mieć na to ochotę i w takiej sytuacji bardzo współczuję.

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Chwila moment. Tez lubie sie pobawic, lecz 'dziewcze' nie uprzedzilo. Zrobilo najazd w okolicach w pol do 1. Puscilo muzyke na caly regulator. I tak sie dziwie ze sasiedzi nie wezwali policji. A teraz siedzi i rechocze. Ale przed kolokwium bedzie biba. Grzecznie uprzedze. Chce sie uczyc, to wtedy po za domem.

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Zrobie. Widze wielu chetnych :D

Gość Noc w Buenos Aires
O tak, ja się zapisuję :D

Gość Noc w Buenos Aires
A tak swoją drogą może to jest jej zemsta za to rozmawianie przez tel po 22 :classic_cool:

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Hmm, ciekawe co by rozproszylo towarzystwo. Problem polega na tym ze nie mam ochoty sie ubierac i wbijac do pokoju pelnego nawalonego towarzystwa. A jej wspolczuje. Biedna na kacu, a ja rano wlaczam co sie da: od odkurzacza po mikser.

Gość Wkurzonaaaaaaaaaaa
Nie zemsta. Wtedy sie smialam z tego, ale grzecznie przeprosilam. Sa pewne zasady nawet na studenckich mieszkaniach. Nie podoba jej sie palenie w domu, pale na balkonie. Znam ja od miesiaca. Ale cos ciezko widze te nastepne kilka miesiacy. Skoro od innych wymaga, my powymagamy od niej. Robilam parapetowke jak jej nie bylo w domu. Zeby nie przeszkadzac.