Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam

Uderzenie w twarz

Polecane posty

Gość uderzyłam

Mialam dzisiaj(praktycznie juz wczoraj)baardzo przykrą sytuację Siostra w poniedziałek zostawiła mi swoją córkę pod moją "opieką" az do soboty rano. Ogólnie fajna z niej dziewczyna, ale ma swoje "ale" i niekiedy najświetrzy by fioła dostał. Nie jest rozpieszczona, ale ma cięzki charakter a raczej temperament Na wieczór kazałam juz jej maszerowac z salonu do siebie do łózka i spac było blisko 23, wtedy zaczeły się docinki, i przekomarzanie, chciałam ją podnieśc za ramie,ona swoja druga reką zaczeła mi wyrywac moja ręke, tak że mi ją lekko wykręciła w nadgarstku, chciałam ja delikatnie pacnac w jej ręke , ale tak niefortunnie się ona schyliła że "oberwała" NIECHCĄCY miedzy uchem a profilem twarzy, ale lekko,tylko takie pacnięcie I odrazu z płaczem biegusiem poszła do siebie. Dziwnie się z tym czuje, rozmawiałam jakiś czas temu przez telefon z siostrą, i oni kazali to zbagatelizowac i dac sobie spokój, szwagier takze na to machnął reką. Nie kazali nawet wracać do tego tematu, ani jej przepraszac bo to ona powinna przeprosić No ale jest mi tak wniesmak, zastanawiam się czy jutro powinnam siostrzenice przeprosic za ten niefortunny mój incydent,bo to było niezamierzone, czy olac sprawe?Ja mysle żeby lepiej było,jakbym wytłumaczyła jej zaszło miedzy nami Dodam że nie jestem osoba agresywną Wy byście to zignorowali i jedynie dali pogadanke na drugi dzien za jej upartośc , czy byscie mimo wszystko przeprosili???(chociaż było to nieumyslne)

Gość alex fenix
lepiej to wyjaśnij

Gość notosru
wyjasnij, a skoro bylo to nieumyslnie to przepros ( bo gdybys chciala ja uderzyc to bys nie przepraszała :) ) i wiecej juz nie wracaj do tego tematu

Gość jjdhdhjff
ja bym nie przeprosiła, w zyciu!! to ona powinna mie na kolanach przepraszac a nie ja ją ;-)

ta lepiej porozmawiajz nia ale na drugi dzien jak emocje opadna wyjasnij ze nie chcials jej uderzyc w twarz

Gość łolabogeen
A za co masz ja niby przepraszac? Wyluzuj mosznę :)

Gość dajta spokoj
dajta spokoj!! jak sami rodzice powiedzieli ze pomin temat to nie przedobrzył ok?? Nie wiem ile ten smark ma latek, ale jak zobaczy ze wymiekasz to dopiero cie zajeżdzi

Gość uderzyłam
No dzisiaj rano przed wyjsciem do szkoły, siostreznica weszla do kuchni sniadanie zjeśc,jak akurat byłam w kuchni, powiedziałam jej że te pacniecie nie było celowe, chcialam ja rekko w ramie musnąc a ze sie nachyliła tak to niefortunnie wyszło Nakazałam jej aby juz nigdy wiecej ze mna sie nie szarpała i o co poprosze to ma zrobic, cos tak fuknela pod nosem, ale nie przeciwstawiala się. Wie ze jak mi podpadnie to naskarze na nią do jej rodzicow a ona akurat boi sie ich , wiec narazie jest spokój

Gość no ale dlaczego
Wszystko wporządku załatwiłaś, no ale dlaczego napisalas że ona BOI SIĘ własnych rodziców?J atego nie potrafie zrozumiec w jakim sensie się boi? jak wogóle mozna się bac własnych rodzicow