Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam czarnego nika ale....

cos czuje ze z moja ciaza jest nie tak ,nastawilam sie na najgorsze

Polecane posty

:(:( +jestem w ciazy 10 t a (9*2) i nie wiem sama ale od poniedzialku przestaly mnie piersi bolec, ani troche ich nie czuje sa normalne , nie bolaly mnie bardzo w ciazy ale czulam ze sa lekko opuchniete i nabrzmiale lekko bolace, mierzylam temp. od poczatku ciazy wynosila 37 przez pare dni nie mierzylam az do dzis , dzis wyniosla 36.6 :(:( nie mam plamien nie mam krwawienia , jutro mam termin nie wiem boje sie bardzo , :( nawet przyszla mi ochota na slodkie ktorego nie jadlam w ciazy bo nie mialam ochoty :( strasznie sie boje

Gość podwójna mamusia 83
aj nie gadaj bzdur jesteś w ciazy, ciesz sie tym :) mnie piersi tez moze tylko ptzez 5 tyg pierwszych bolały, tem w ogóle nie mierzyłam bo i po co ważne by nie mieć skurczy zadnych ni plamienia, a tak nie wmawiaj sobie problemow których nie ma...

wiem ze to moze pochopnie ale jednak poczulam ze jest inaczej , jakos inaczej nie mialam strasznie bolacych piersi , nawet raz rowniez mi ustaly nabrzmienie w piersiach i lekkie pobolewanie , no mam pietra z ta temperatura :( jak wszystko sie okaze dobrze jutro na badaniu to nigdy w zyciu nie zmierze :) tyle co zdarzylam poczytac moze jest to spowodowane tym ze lozysko przejmuje prace oby tak bylo ,chcialabym by wszystko okazalo sie spuer

Gość cytrusek8
a czego masz jutro termin? ja też na początku ciąży raz zmierzyłam i to nie było ponad 37 stopni, też się przestraszyłam i juz więcej nie mierzyłam :) jestem w 37 tygodniu ciąży. Każda ciąża przebiega inaczej :)

no jutro mam termin na badanie kontrolne no i dzis taki zonk mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze oby oby

Gość elis22
Ja tez jestem w dziesiątym tygodniu i jutro mam wizytę kontrolną. Jestem po raz drugi w ciąży i też cały czas panikuję,że coś jest nie tak. Piersi tez mnie nie bolą,za to brzuch codziennie ale trochę. W pierwszej ciąży podchodziłam na luzie jakoś a teraz jestem w ciągłym strachu i nie wiem dlaczego...Pocieszam się tylko,że mam mdłości i wymioty,bo to podobno dobrze wróży.