Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaaaaaaaaaa

KTO BEDZIE RODZIŁ KOŃCEM LISTOPADA LUB W GRUDNIU????????

Polecane posty

Witajcie MAMUSIE!!!! CHCIAŁAM ZAPYTAĆ KTO MA TERMIN PORODU NA KONIEC LISTOPADA LUB POCZĄTEK GRUDNIA?????????? MOŻE PODZIELIMY SIĘ WŁASNYMI DOŚWIADCZENIAMI TYM GDZIE BĘDZIEMY RODZIĆ A PO PORODZIE ......OPISZEMY NASZE MALEŃSTWA ZAPRASZAM NA FORUM misiaaaaaaaaaa :) buziaki dla przyszłych mam

Ja mam termin na 28.11. Mam zamiar rodzić sn. Ale jak będzie to się okaże na ostatniej wizycie tj. 15.11. Czuję sie narazie dobrze, tylko strasznie bolą mi plecy. Do tej pory przytyłam 12 kg.

Hej :) Ja mam termin z OM na 08.12. :) Zamierzam rodzic sn, ale tez jeszcze nie wiem czy na cc nie dostanę skierowania.

hej, ja mam zaplanowaną cesarke na 16 grudnia....mam nadzieje że dotrwam :) póki co mam bóle i twardnienie brzucha, i ogromne obrzęki na nogach ale nie ma co narzekać, to tylko miesiąc :) pozdrawiam

Mi strasznie puchną palce , stopy mam nabrzmiałe tylko wieczorem, jak jest mi za ciepło. Przytyłam 16 kg:( generalnie czuję sie dobrze,ale jak nadchodzi noc to się modlę żeby jak najszybciej mineła. Nie mogę spać, budzę się bo biegam do toalety i jest mi nie wygodnie. Zaczełam chodzić jak rozdeptana kaczka:)skurczy nie mam. Z miesziączki i USG wychodzi mi 18 grudzień , dzień moich urodzin.Kto wie może dostanę prezent.

Gość nic takiego
cześć Dziewczyny:) ja mam termin na 24 tego listopada, ale pewnie pochodzę sobie dłużej z brzuchem, bo nie mam żadnych skurczy przepowiadających, w ogóle żadnych objawów porodu.

Gość pola_30_
Masia - jakbym o sobie czytała... dłonie jak u drwala + cała reszta atrakcji. :( jutro zaczynam 36 tc

Gość Cisowianka1
Witajcie:) Ja mam termin na 12 grudnia, ale mogloby byc troszke wczesniej:) Ogolnie to czuje się średnio mam twardnienie brzucha i czasami lekkie skurcze i kłucie w dole brzucha, a do tego wszystkiego skróconą szyjke ;/ Więc ogolnie to leże i czekam...

U mnie to pierwsza ciąża, więc nie wiem czego się spodziewać. W sumie to jeszcze a może aż 5 tygodni,ale ja już jobla dostaję. Mały jest grzeczny, nie wierci sie aż tak bardzo,żeby był to powód do narzekania,ale czasem ma swoje godzinki to rozpycha i to ostro. Od 2 tyg. ułożony jest główką w dół i pewnie tak już zostanie do porodu. W poniedziałek idę na kontrolę, ostatnio szyjka nie była skrócona ani nie było rozwarcia. Ja sie tylko modlę żeby małemu nie zachciało się przedłużyć swojego pobuty we mnie, bo nie chcę rodzić w święta ani w nowy rok:)

DZIEWCZYNY!!!! GDZIE W JAKIM SZPITALU ZAMIERZACIE RODZIĆ????????????MOŻE KTOŚ COŚ POLECI .JA MAM TERMIN NA 8-GO GRUDNIA I TEŻ MAM TWARDNIENIE BRZUCHA BÓL PLECKÓW I JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ A TU....KOŃCA NIE WIDAĆ...:) HE HE MYŚLĘ ŻE JAKOŚ TO BĘDZIE I DAMY RADĘ :)

Ja mam zamiar rodzić w szpitalu w Kościerzynie, na początku brałam jeszcze pod uwagę szpital w Starogardzie GD. ale się tyle nasłuchałam że głowa mała.Mimo że porodówka w St. jest po generalnym remoncie i warunki są podobno pierwsza klasa to opieka jest kiepska.