Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyy

wkurzylibyście się ?

Polecane posty

Gość edyy

Jestem wkurzony na swoją dziewczynę. Wczoraj wieczorem rozmawialiśmy na gg, w pewnym momencie długo już nie odpisywała więc pisze do niej "jesteś?" na co w odpowiedzi dostałem "chyba kurwa znikłam :(" nie za bardzo wiedziałem jak to odebrać...ale wydaje mi się, że to była chyba ironia ? później już mi nic nie napisała. Teraz jest wolne na uczelni więc miała wyjeżdżać dzisiaj rano i wracać tutaj. Jak się teraz okazało popiła tak, że jedynie o czym teraz myśli to czym tu żygać...mówi, że na pewno wróci ale jeszcze nie wie kiedy bo jej niedobrze...Jestem naprawdę wkurzony lekko mówiąc... Co Wy na to ?

jedynie o czym teraz myśli to czym tu żygać." hahaha:D dobre :) tez kiedyś rzygałem ( nie żygałem ) ale gwarantuję ci że człowiek wtedy za bardzo nie myśli o składzie wydalanych substancji :P a poza tym chyba cie nie kocha :D rzuć ją , co to ma znaczyć w ogóle żeby tak bez słowa z gg znikała ? ;)

Gość edyy
dodam, że z racji że studiuje w innym mieście ostatni raz się widzieliśmy tydzień temu. Rozumiem jakby coś powiedziała, że ok leci bo coś tam, ale nic nie napisała a jak zapytałem czy jest to dostałem taką odpowiedź jak pisałem powyżej...Ale teraz już wiem dlaczego... bo przecież chlała więc jest usprawiedliwiona...Dla mnie jest to brak szacunku

Gość Eleeene
dokladnie tak.Poza tym co to znaczy taki upijanie sie w "sztok". Obrzydliwosc.

Gość f65e54syt
a może ty masz tak-jak większość mężczyzn niestety-że piszesz na upartego? ona pisze, że leci a ty dalej do niej i w końcu jest wkurzona i wymyśla jak tu zniknąć byś dał jej trochę spokoju? ja tak miałam z facetami. jak nie pogadałam więcej niż 5 min to wielkie pretensje od razu. ja piszę, że wychodzę ale tamci nadal do mnie. nie flirtuję z kilkoma to obserwacje zebrane przez lata.

Gość aquariuss
daj mi do niej namiar - widać że taka na jedna noc :)

Gość edyy
raz tylko napisałem "jesteś?" po tym jak pół godziny mi nie odpisywała na wiadomość. To nie jest narzucanie! Ona sobie pozwala na brak szacunku i mam ją jeszcze głaskać i dać spokojnie kaca leczyć?

Rozwalają mnie te wasze sztuczne problemy. 90% nowo powstających topików to kwestie typu: "dziewczyna nie odpisała na wiadomość gg - co robić", "chłopak nie odpisał na mojego sms-a", "piszemy ze sobą 2 miesiące - czy mam się z nim przespać?". Ludzie! Życie toczy się tu i teraz i polega na kontakcie osobistym, a nie komórkowo - komputerowym. Większość zakładających topiki przywiązuje ogromną wagę do tego co kto napisał lub czego nie napisał. Nie zalewajcie Kafe waszymi wyimaginowanymi problemami: nie odpisała na sms-a, nie zostawiła wiadomości na gg, odpisała mi obcesowo na moje szczere wyznanie...Jak proste byłoby życie gdyby te media nie istniał, ile by to problemów rozwiązało, lub ile problemów nie powstałoby wogóle. Autorze, jeżeli tak bardzo ci zależy na wyjaśnieniu o co chodzi, to załatw to OSOBIŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość edyy
no ok ja rozumiem wszystko, ale kiedy nie widzisz się z kimś już tydzień to chyba ten kontakt powinien być jako taki. Ja zawsze ją traktuje z szacunkiem, a nie spodobało mi ta jej odzywka...Jeszcze rozumiem ale aby zachować się tak dlatego bo sobie waliła w kocioł to jest to już dla mnie lekka przesada...

Rozumiem, że tobie nigdy nie zdarzyło się walić w kocioł i odezwać się w ten sposób? Dżizas, a ile wy jesteście razem ? 3 miesiące ?

Gość edyy
No wyobraź sobie, że nie. tak wiem, wiem powinienem ją jeszcze za to pogłaskać :D

Przewrażliwiony jesteś. Jeżeli nawet w jakimś minimalnym stopniu planujesz na poważnie bycie z nią, to wyobraź sobie, że jakiś tam Twój foch z powodu jej zachowania to pikuś. We wspólnym życiu spotkać was może o wiele więcej dziwnych i śmiesznych klimatów - z obu stron. Czasem nie warto kruszyć kopii z byle powodu. Wierz mi. Ale tłumaczy Cię to że zapewne jesteś bardzo młody i niedoświadczony... :P

Gość kobietaaaaaa
pokaz jej dosadnie ze nie podoba Ci sie takie zachowanie. rozmawiaj z nia o tym. masz prawo oczekiwac szacunku. zrob jej kiedys tak samo. zobaczy jak sie czules....