Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płeć_wiśni

moja praca to dno....

Polecane posty

Ehhh.... 5 lat studiowania na Polibudzie, nieprzespane noce, poświęcenia i co?? Po to żeby zrobić kawę jak przyjdą ważni goście!! Szlag mnie trafia! Pracuje w dużej firmie, teoretycznie mam jakiś tam zakres obowiązków, ale to praca na max 7 dni w miesiącu ;/ Ciągle siedzę i się nudzę, nie mam co robić ;/ Czuję, że się cofam w rozwoju ;/ Chciałabym, żeby ktoś doceniał to że coś robię, że jestem inteligentna a jestem tu traktowana jak sekretarka ;/ Nie mogę znaleźć innej pracy, a chce iść do przodu, chce sie rozwijać :( Ostatnio szef kazał mi zrobić strukturę organizacyjną naszego działu ale stwierdził, że siebie właściwie to mam nie wstawiać! No kurwa!!

Gość zawsze mozesz isc na produkcje
bedziesz zapierdzielac 6-7 dni w tygodniu za 1000zl od 6 do 18. Chetna? To dam namiar

Gość a nie pomyslałes o tym
moja tak samo nic tu nie robie nudy !!!!!

nie jestes sama tez tak mam tylko ty pewnie zarabiasz wiecej niz ja ... ale chyba lepsze to niz praca gdzies indziej ..

Gość piórka głupstwo bo odrosną
a ile zarabiasz w tej nudnej pracy?

wcale nie mówię, że jestem lepsza ;/ nie o to chodzi uczyłam się, starałam się zdobyć wiedzę, żeby iść dalej, jestem ambitna, nie wystarczy mi to, że mam pracę, w której nic nie robię

800zł smiech

Gość piórka głupstwo bo odrosną
poszukaj kursów, szkoleń, ukierunkuj się dodatkowo. Zamiast marudzić że ci tu źle

Jesli jeszcze nie zauwazylas, to - w tym kraju trudno o prace. jakakolwiek. - wiekszosc ludzi tak zapieprza, ze dla nich Twa praca jest szczytem marzen - a Ty wybrzydzasz. - osob wyksztakconych i ambitnych jest na peczki. Twoja praca jest nudna, jest nierozwojowa - ale na pewno to nie dno.

lubię tą firmę, ludzi, którzy tu pracują, ogólnie to jest bardzo miło i przyjemnie... Ale np nie mam dostępu do SAPa, więc nawet pomagać nie mogę innym, naprawdę mnie to irytuje, już nie raz słyszałam, że powinnam się cieszyć, że sporo zarabiam, a nic praktycznie nie muszę robić, ale uwierzcie wracam wykończona do domu :( wszystko mnie boli, głowa, oczy, plecy, spać mi się chce

nie 800, 3300 dostaję za "nicnierobienie" czy naprawdę nie ma tu nikogo kto chce pracować, a nie tylko mieć pracę???? to może rzeczywiście coś ze mną nie tak :(

Gość ahahahahwwwww
co studiowałaś?

dzięki temu że byłam na Polibudzie mam wiedże z zakresu marketingu, metaloznastwa, materiałoznastwa, wytrzymałości materiałów, konstrukcji maszyn, rysunku technicznego no i najważniejsza ta logistyka. Moim marzeniem jest praca na stanowisku specjalisty ds logistyki... Przynajmniej na początku

Kazdy chce miec jak najlepsza prace, ale zastanow sie nad soba, naprawde. Twoja praca za 3000 w ktorej nie wykanczasz sie nad sily to dno... To naprawde co mozna zrobic, bys przestala byc marudzacym malkontentem i docenila, co masz? Wez urlop i popracuj z tydzien na produkcji, mowie Ci :)

masz rację, nie ma nic gorszego niż nudzic się w pracy. Godziny wloką się niemiłosiernie, a do domu wraca się 2 x bardziej zmęczonym. A gdy jest coś do zrobienia sZYbciutko mija czas, człowiek jest dowartościowany, ma poczucie że jest poytrzebny. Ale... nie masz gwarancji że jak zmienisz prace to będziesz otrzynywać taką pensję. Ja bym na Twoim miejscu porozmawiała z szefostwem, poprosiła o poszerzenie obowiązków itp :)

w końcu ktoś kto mnie rozumie :) prosiłam już nie raz... to szef łaskawie dał mi do zrobienia jakiś wykres, który potrzebował na konferencje, zajęło mi to pół godziny, bo bardzo się opierdalałam... I jest tak jak mówisz, godziny wloką mi się niemiłosiernie, czuję się niepotrzebna :( zero satysfakcji z pracy

Gość hhu,ndss
ja tez ciebie rozumiem bo nuda w pracy jest wykanczajaca ale i tak ok ze masz dostep do netu a z drugiej strony widzisz jaki ten kraj chory trzeba sie cieszc wogole ze jest robota

napisalam Ci gdzie bedziesz miala zajec do upojenia

NO cóż, jeśli nie ma widoków na poprawę sytuacji w Twojej obecnej pracy, to zacznij szukac posady w swoim zawodzie. A w międzyczasie, żeby zabic nudę w pracy np. szlifuj język obcy, czy czytaj fachową literaturę (na pewno masz dostep do internetu ;) ) Oczywiście nie zaniedbuj swoich obowiązków :)) Myślę, że najważniejsza jest Twoja chęć do pracy, szybko znajdziesz coś o czym marzysz :)) Powodzenia :)

tak wiem, na produkcji :/ tylko, że tam dostanę o połowę mniej, to praca 3zmianowa, a ja sama wychowuję córeczkę i praca na zmiany mi nie odpowiada, poza tym to trochę poniżej moich ambicji, co nie oznacza, ze nie szanuję ludzi, którzy pracują na produkcji

Gość it_manager
przynajmniej masz sporo czasu dla siebie, zajmij się czymś, możesz przecież pogłębiać wiedzę w internecie na specjalistycznych forach, inteligentni ludzie się nie nudzą bo mają zainteresowania wykorzystaj ten czas za który nota bene dostajesz pieniądze

szukam cały czas... uczę się języka, o literaturze fachowej nie pomyślałam, dzięki za podpowiedź :) już tak myślałam, że zgodzę się nawet na niższą pensję, byle na miejscu (teraz dojeżdżam 25 km w jedną stronę), i byle to była praca w moim zawodzie... nawet jako asystentka ale w dziale logistyki, wtedy będę miała szansę się wykazać i być moze będą widoki na awans i rozwój :( jestem zdesperowana

Gość zomek
> "nie ma nic gorszego niż nudzic się w pracy. " Nie ma. Einstein tez mial nudna prace ale czasu nie marnowal. Nie mozesz uczyc sie jezykow jak ci sie nudzi ? Na pewno lepsze niz malowanie paznokci siedemnasty raz. Nudna jest duza firma ? Załóż swoją, małą. ---

Gość Szkarbik
Kobieto, ale TY jesteś natarczywa iw tym rozumowaniu...rozumiemy ciebie ze masz ambicje ale 3300 za nic nierobienie to bardzo wiele.Ludzie po studiach zarabiaja w najlespzym przypadky 1500 i zapirdzeialja jak dzikie osły i wkurza ich to ze taka paniusia siedzi na zadzie i pobiera 3300...poczytaj książkę udręczona gwaizdo