Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedługobędęmamą

POSZUKUJE KOLEŻANKI DO POPISANIA,POGADANIA, ITP

Polecane posty

Gość Niedługobędęmamą

Hej jestem w ciąży w 6 mc prawie;) i szukam dziewczyny która tak jak Ja nudzi się w domu i mogłybyśmy na gg pogadać pozwierzać się doradzić sobie,niestety odkąd jestem w ciąży to żadna z moich trzech przyjaciółek nie ma dla mnie czasu;/ i tak naprawde czuje się samotnie ,wiadomo że z facetem moim mogę pogadać ale jak wiecie to nie to samo;)Jeżeli jest jakaś chętna dziewczyna i też czuje się samotna to proszę odpowiedz.POZDRAWIAM

Gość JESTEM SAMOTNA
JA MAM ROCZNEGO SYNKA I TEZ JESTEM SAMOTNA,BO KOLEŻANKI SIĘ ODWRÓCILY ODE MNIE OD KAD MAM DZIECKO

Gość Niedługobędęmamą
No własnie nie wiem czemu tak się dzieje kurczę....jak nie byłam w ciąży to w naszym towarzystwie była para z dwójką małych dzieci i pomimo dzieci zawsze ich zapraszaliśmy dzwoniliśmy do siebie itp...niestety wyjechali i nie mam już takiego z nimi kontaktu......Moja najlepsza przyjaciółka nawet nie może do mnie przyjechać bo jak twierdzi za daleko albo nie ma czasu i nie widziała mojego nowego mieszkania.....a wiadomo że chciałam żeby zobaczyła chciałam żeby była przy mnie w ważnych dla mnie chwilach;) teraz prawie wogule się nie odzywa a jak już to...aj bez sensu chyba nie jest już mnie warta Ja wczeesniej bardzo się dla niej poświęcałam przyjeżdzałam do niej itp.....a teraz czuje się samotnie szczególnie że moja ciąża nie przebiega ok i muszę leżeć w łóżku i się martwie itp...

Gość JESTEM SAMOTNA
Rozumiem cię doskonale ja też siedze w domu sama i sie nudze,bo koleżanki i przyjaciołki zawsze nie maja czasu dla mnie. W ciązy jakoś dawałam radę bo pracowałam do dnia porodu ale po porodzie strasznie brakuje mi towarzystwa. Mąż pracuje całymi dniami a mi się nudzi:(

Gość anli
ja niejestem w ciazy i nie siedze w domu lecz w pracy ale tez sie nudze wiec pogadac moge zaawsze chetnie :) skad jestes autorko ile masz lat??

Gość anli
haaalo:)

Gość Niedługobędęmamą
Jestem z Warszawy mam 23 lata;) niestety miałam problem z internetem i nie mogłam odpisać;)

Gość anli
ja mam 20 okolice katowic wiec daleko troche.. niestety na kafe bede w poniedzialek dopiero w godzinach od 7 do 15 mozemy gadacdo woli :) miłego weekendu:)

Gość kara18
witam jestem karolina szukam koleżanki do podpisania smsów. nie mam dużo znajomych bo oni są zajęci sobą. jeśli też szukasz kogoś do podpisania to napisz na email. kkarolina42@interia.pl mam nr z play i nielimitowane więc możemy popisać dziewczyny w wieku 17-19 lat.

Gość angelmx
hej .......... ja jestem juz Mama 3 letniej coreczki,mieszkam w Meksyku i chetnie do was dolacze bo fajnie popisac po polsku :) U mnie dopiero poranek,robie sobie kawe i biore sie za porzadki i obiad. A wiec narazie;)