Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest moja...

Co myślicie o tej kobiecie? Foto

Polecane posty

wprawdzie kreconych nie nmiala, ale byla blondynka, miala piekne duze wyraziste niebieskie oczka, rowniotkie bielutkie zeby i ogolnie przepiekna twarz, troche jak dziecko, maly nosek wszystko proporcjonalne, ta twarza rozswietlala kazde miejsce. ludzie sie nia zachwycali. a co do wlosow jeszcze zawsze miala krotkie tak do ramion, a ja jestem jej kopia tyle ze jestem brunetka, ale zdjecia wstawic nie moge za bardzo sie boje, to forum jest anonimowe i wiolalabym by tak pozostalo. tesknie za nia tak bardzo

Gość to jest moja...
Germaine geer- to też musiała być piękna, ale moja ciocia była dla mnie zawsze wzorem i uważałam że jest najpiękniejsza:) tesknie za nia tak bardzo- jej, to ona... nie żyje? długo? ile miałąś lat jak ona odeszłą? przykro mi...

Gość leszczynowicz
artefakt analfabetko nie pluję, tylko zwracam ci delikatnie uwagę na twoją nieumiejętność posługiwania się językiem ojczystym żenująca uwaga z umyciem zębów,bk

Gość mc_leerr
wg mnie na pierwszym zdjęciu ma zabójcze spojrzenie, jest bardzo sexy, powala z nóg na drugim wygląda bardzo z poczuciem humoru, ma piękny uśmiech na trzecim radośnie, a ten facet obok to jej facet?

umarla 4 miesiace temu, ja mam 26 lat taka mloda juz nie ejstem ale zdecydowanie za mloda na strate matki. moj brat ma 18. nie mamy zadnej babci, dziadka, ojca. nobody:) ale ok, ludzie maja gorzej. tylko wnerwiam sie jak czytam ze ktos narzeka na matke,b o jest taka smaka owaka-duzo takich tematow na kafe. cakla sie gotuje, bo ja idealnie z mama nie zylam a mimo to po jej smierci z zalu malom serca mi nie rozerwie, szkoda ze za zycia ludzie nie doceniaja wlasnych rodzicielek:)

Gość to jest moja...
" umarla 4 miesiace temu, ja mam 26 lat taka mloda juz nie ejstem ale zdecydowanie za mloda na strate matki." jezu, to jeszcze niedawno, przykro mi też uważam że 26 to wiek za młody na takie rzeczy, na pewno przed 35 bo wtedy już z reguły ma się swoje dzieci trochę odrośnięte i jest innaczej a twój brat to w ogóle, to straszne stracić kogoś w wieku 18 lat. I to bez ojca... Mimo że jest pełnoletni to przecież ledwo dorosły w takim wieku to nawet pracy jeszzce się z reguły nie podejmuje i nie ma... i pewnie ty madsz już pracę bo 26 lat, ale twój brat zapewne musiał ją teraz po tym wszystkim podjąć żeby jakoś się utrzymywać? tak? ciężko

hmm wiesz co, no na cale szzcescie nie musial isc do pracy. mama wiedziala ze umrze wiec przez 4 lata zalatwiala wszelkie formalnosci i zabezpieczyla mojego brata finansowo tak ze przez 5 lat moze spokojnie studiowac bez koniecznosci podejnmowania pracy. taka byla wspaniala, cale zycie o nas myslala, na koncu o sobie. a o moim bracie to moze nawet kiedys uslyszysz, bo jest pianista, planuje kariere muzyczna, jest naprawde dobry, dostasl ostatnio stypendium osobiscie od ministra edukacji, jak uslyszysz kiedys o slawnym muzyku michale o. z lublina to przypomnisz sobie nasza rozmowe:):) dzieki za wspolczucie i mile slowa. poza tym chyba mamy taki sam fetysz bo ja tez uwielbiam ladnych ludzi, i gromadze zdjecia na kompie jak mi sie ktos spodoba, kobieta czy mezczyzna czy dziecko i to bez zadnych podtekstow seks.:)

Gość to jest moja...
"hmm wiesz co, no na cale szzcescie nie musial isc do pracy. mama wiedziala ze umrze wiec przez 4 lata zalatwiala wszelkie formalnosci i zabezpieczyla mojego brata finansowo tak ze przez 5 lat moze spokojnie studiowac bez koniecznosci podejnmowania pracy. taka byla wspaniala, cale zycie o nas myslala, na koncu o sobie. " "dzieki za wspolczucie i mile slowa." no to naprawdę była z niej kobieta... wspaniałomyślna naprawdę " a o moim bracie to moze nawet kiedys uslyszysz, bo jest pianista, planuje kariere muzyczna, jest naprawde dobry, dostasl ostatnio stypendium osobiscie od ministra edukacji, jak uslyszysz kiedys o slawnym muzyku michale o. z lublina to przypomnisz sobie nasza rozmowe " od samego ministra edukacji?? jej to niezły musi być, bardzo możliwe że jeszcze o nim usłyszę:D " poza tym chyba mamy taki sam fetysz bo ja tez uwielbiam ladnych ludzi, i gromadze zdjecia na kompie jak mi sie ktos spodoba, kobieta czy mezczyzna czy dziecko i to bez zadnych podtekstow seks." ostatnimi 4 dni siedzę dużo na kafe, w sumie ostatnio w ogóle się na tą srtronkę nawracam i pzrewijam WSZYSTKIE topiki z fotami kobiet, mam manię na punkcie ładnych ludzi i tak samo jest z facetami i dziećmi. czasem jak na jakiś stronach z fotkami kogoś ładnegio widzę to od razu kopiuję:) Dla mnie nie ma lepszrego topiku na kafe jak ocena czyjejś urody;P xD Wczoraj np. byłam na topiku o tej dziewczynie takiej, co zebrała ze 150 koemnatzry, tej co niektórzy mówili że sztuczna, inni że ładna i może nawet mnie kojarzysz, ja Ciebie tak, bo miałam tam nick "nasze ulubione topiki z forum" :D Dzisiaj rano strasznie mnie wzięło na to żeby założyć samej jakiś topik o urodzie, a że swoje już raz zamieszcZałam a nie chcę być jak coponiketórzy posądzona o zakładanie w kółko tych samych tematów to postanowiłam dać inne foto:P

aaahh to ty! :) no tak, oczywiscie ze pamietam, bylysmy po tej samej stronie, wiesz ta laska miala piekne rysy twarzy i gdyby dali jej zdjecie bez tych wszystkich plastikow to sadze ze moglabym dac jej nawet 9/10 punktow, ale przez to ze byla tak nienaturalna no nie moglam jej nie zjechac...bo wprost brzydze sie taka szcztucznoscia, ja tez kopiuje zdjecia z netu:) ale zauwazylam ze jakos ciezko trafic na zdjecie ladnego dziecka,latwiej o zdjecia interesujacych kobiet i facetow. w sumie nie wiem skad to moje"hobby" dziwne nie?:):) a ty ile masz lat i skad jestes jesli moge wiedziec? -

Gość to jest moja...
"wiesz ta laska miala piekne rysy twarzy i gdyby dali jej zdjecie bez tych wszystkich plastikow to sadze ze moglabym dac jej nawet 9/10 punktow, ale przez to ze byla tak nienaturalna no nie moglam jej nie zjechac...bo wprost brzydze sie taka szcztucznoscia," wiesz, ja z początku starałam się być iobiektywna i oceniać jej zdjęcie nie zważając na mikjaż, napisałm że ładna, ale jak zobaczyłam te zachwyty nad całą sztucznością, zębami tak wybielonymi że aż to boli i wygląda jak szczęka a nie ząb to nie mogłam nie wytrzymać żeby tych ludzi trochę sprowadzić na ziemię! "ja tez kopiuje zdjecia z netu ale zauwazylam ze jakos ciezko trafic na zdjecie ladnego dziecka ,latwiej o zdjecia interesujacych kobiet i facetow." lol ja pamniętam jak kiedyś trafiłam przypadkiem na taką stronę gdzie były zdjęia dzieci z rocznika 2000,a tobyko rok temu i ja zaczęłam te dziaciaki sobie do kompa kopiować, apotem myślę "coś ze mną nie tak?". Oczywiście bez żadnych podtekstów bo opedofilem nie jestm ale takz aczęłam się zastanawiać nad sobą. I powiem ci że niektóre dzici były naprawdę ładne. W sumie więc nie wiem czy się zgadzam z twoim zdaniemże gorzejz naleźć ładne dzieci jak ładnych dorosłych. Powiem za to, że ostatnimi czasu łatwiej mi znaleźć ładną kobietę jak mężczyznę. Nie wiemczy ja się taka wybredna zrobiłam czy co... :P A skąd tohobby? Ja mam trochę ukierunkowania artystyczne, zdawałabym nawet na ASSP jakbym miała bliżej, zawsze intreresowało mnie piękno i wszystko co ładne w trym ludzie,. Wchdoziłam na strony o modelkach i się oogowałam aby koemntować, pamiętam, kilka lat temu... Zawsze zakładam tutaj tematy o ładnych kobietach:D A skąd jestem? Ze Białegostoku, a lat skończę 21 w grudniu:) Nicka stałego nie mam, miałam ze 2 lata temu, potem przepadł i sama nie wiedziałam czy warto teraz goz ałożyć czy nie... codziennie piszę pod innnymi ale z drugiej strony niektórych tutaj kojarzę dobrze, a oni mnie nie, a czasem bym chciała żebyśmy się jednak skojarzyli :D

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
ale wy jestescie pustaki. teraz to mam nadzieje ze ta przepowiednia tej baby Wangi sie sprawdzi i takie pseudo slicznosci nabiora troche skromnosci jak im Araby rzuca atomem i beda zdychac na raka mordki czy skory i takie piekne juz nie beda, wtedy inaczej spojrza na swiat, nie przez pryzmat pustego zachwytu ale cierpienia. wkurwia mnie to jak ktos jest tak durny i konformistyczny i twierdzi ze jak ktos ma ryj jak ideal wymyslony przez kogos tam to jest piekny a inny brzydki itp. dziwne bo ja i moje kolezanki czesto slyszymy jakie jestesmy ladne itp a takich ryjow z malym nochalem, wielkimi warami itp nie mamy, z reszta nawet nie znam takich ludzi a znam wiele ladnych kobiet ale pewnie wg was to pasztety bo wam trafem przydarzylo sie miec takie "idealne" ryje a kazdy inny rozniacy sie od was to paszczur:D przez takich jak wy moja przyjaciolka popelnila samobojstwo dlatego zycze jak najgorzej takim ludziom i gdybym byla nieuleczalnie chora i czekalabym tylko na to jak zdechne to nie zawachalabym sie odurzac takie pustaki a potem wycinac im wary, tluc zeby itp i wypuszczac zeby byly takie oszpecone do konca zycia:D

Gość to jest moja...
"wk**wia mnie to jak ktos jest tak durny i konformistyczny i twierdzi ze jak ktos ma ryj jak ideal wymyslony przez kogos tam to jest piekny a inny brzydki itp. dziwne bo ja i moje kolezanki czesto slyszymy jakie jestesmy ladne itp a takich ryjow z malym nochalem, wielkimi warami itp nie mamy, z reszta nawet nie znam takich ludzi a znam wiele ladnych kobiet ale pewnie wg was to pasztety bo wam trafem przydarzylo sie miec takie "idealne" ryje a kazdy inny rozniacy sie od was to paszczur " dżizas o co ci chodzi, i jeszzce ta gadka o Wandze ja po prostu lubię piękno ale nie wyzywam nikogo od brzydkich ryjów i paszczurów, po prostu lubię oceniać, kulturalnie i bez epitetów czyjąś urodę. jak mi się nie spodoba to nie piszę że ma ryj czy coś takiego. a po za tym ja też nie uważąm że mały nosek i duże wary to ideał jakiś, jest dużo ładnych i odmiennych typów,. Lubię np. Mille Jovovich, która nie ma typoowej urody i co? "rzez takich jak wy moja przyjaciolka popelnila samobojstwo dlatego zycze jak najgorzej takim ludziom i gdybym byla nieuleczalnie chora i czekalabym tylko na to jak zdechne to nie zawachalabym sie odurzac takie pustaki a potem wycinac im wary, tluc zeby itp i wypuszczac zeby byly takie oszpecone do konca zycia" nie uważam się za jakiegoś tam pustaka, ja nie jadę po nikim specjalnie, próbujee być obiektywna. sama piekna nie jestem, niektórzy może są, a ja mam trochę pokory do tego, ale mimo wszystko lubię ocenić! Niemniej nie oznacza to że lubię poniżać i wykańczać tych którzy mi się nie spodobają. To tylko głupia ocena! MAN

Gość to jest moja...
no i jeszcze dodam, najlepsze jest to, że ja wcale się nigdy za ładną nie uważałam, nawet napisałabym że nie jestem, bo jestem pzreciętna. Germaine ma szczęście że jest ładna, jak pisze, a ja NIE JESTEM. I jak dałam na kafe swoje zdjęcie to też mnie super nie oceniali. Pojechali po mnie niektórzy, ale to nie zmieniło mojego nastawienia do oceny innych. Każdy ma prawo do oceny! kulturalnej!

Gość to jest moja...
Podnosze topik, może ktoś jeszzce się wypowie na temat:P

ooooo, na serio cie zjechali??? ale w sumie czemu sie dziwic, mnie tez by pewnie zjechali ostro co po niektorzy mimo ze najbrzydsza nie jestem, ale tez bez przesady..wczoraj moze wyszlo na to ze mam zawyzona samoocene, ze mysle o sobie nei wiadomo co. a w realu jestem skromna jesli chodzi o moj wyglad a moze nawet za bardzo skromna. ale uwazam ze trzeba umiec siebie doceniac i dostrzegac swoje atuty i uwazam ze nie ma nic z lego w tym ze sie mowi ze jest sie ladnym, byle nie przesadzac i nie ranic innych obelgami. to na akademie SP zdawalas o kurcze artystyczna dusza:) ja tez tyle ze aktorstwo-mialam zdawac, marzenie z dziecinstwa i okresu dorastania, ale za bardzo zzerala mnie nie neismialosc, dzis co innego, ale czasu nie cofne a ty kolezanko przyjaciolki ktora popelnbila samobokjstwo-jesli tak sie stalo to moze winic najbardziej tylko siebie, ze nie umiala sobie poradzic z emocjami i z niska samoocena, bo ona nie jedna byla gnebiona a nie kazdy od razu sie zabija. wiec wzbudzanie poczucia winy w kimkolwiek jest po prostu nie na miejscu

to jest moja-dlaczego uwazasz sie za brzydka, a moze po prostu nie wiesz jeszcze jak wydobyc z siebie piekno, podkreslic kobiecosc, ja tez nie kazdemu sie podobam mysle ale zawsze znajdzie sie ktos kto nas doceni:):):)

Gość to jest moja...
nie zdawalam na akademie tylko chcialam, ale to za daleko, musialabym wynajac mieszkanie jakies albo akademik a chyba za bardzo niesamodzielna i niesmiala jestem na takie... jeszcze. Jak ty to powiedzialas "za bardzo zzerala mnie niesmialosc " zebym mogla wyjechac do innego miasat i zyc sama na walsna reke ukonczylam szkole plastyczna, maluje portrety, kiedys lepilam takze z gliny, szyłam(!!) i nawetz akladalam taki mini lokalny biznes w gronie znajomych pt. malowanie ubran, tzn. kupilam specjalne farby do ciuchow i za kase robilam rysunki na ubraniach, takie jakie "klienic" chcieli "to jest moja-dlaczego uwazasz sie za brzydka, a moze po prostu nie wiesz jeszcze jak wydobyc z siebie piekno" wyobraz sobie ze zamiescilam jednoz e swoich fajniejszych fotek a komentarze byly takie w najlepszym pzrypadku "w normie ale mozna wydobyc z niej lepsze piekno". A ja i tak juz sie do tegoz djecia postaralam, po fryzjerze nawet bylam :P Ale nie jest ze mna zle, nie uwazam sie za brzydka jak mowisz, tylka taka w normie, nie zadna laska:) za to typ urodymojej cioci bardzo mi odpowiada, moglabym wygladac jak ona

no ladna twoja ciocia nie powiem..:) wow, to niezle ze masz takie uzdolnienia, a co teraz porabiasz w zyciu? szkoda byloby to zmarnowac

Gość to jest moja...
wiesz co, to naet nie tyle uzdolnienia copomysłowość. Bo zwykle brało się skądś szablon iz wyczajnie pzremalowało. Nawet pzre,alować czyjąś urodę nie jest trudno. Tu raczej chdoziło o moje pomysły. Z tymi bluzkami to sama proponwoałąm różne fajne kombinacje i temu miało wzięcie. Poz a tym zapomniałam dopisać, malowałam też na szkle :P Obrabiałąm np. słoiki kopiując na nichsztukę jakiegoś artysty w miniaturze a co porabiam w życiu? Studiuję reklamę, czyli chyba najlepsze co się dla mnie by mogło przytrafić:)

Gość kobieta jak kobieta
ale ciekawe jak wygląda teraz

Gość to jest moja...
up

Gość Emiliapamhi
ty sie nie martw tą ocena, tu kobieta zawsze jest zle oceniana a na pewno gorzej niz gdy jakis facet tu zamiesci fotełe do oceny 🖐️

Gość to jest moja...
ja tam się nie przejmuję, jakoś to przeżyłam i wcale nie myślałąm o żadnych samobójstwach:P "a na pewno gorzej niz gdy jakis facet tu zamiesci fotełe do oceny " to facetów lzej oceniają? hmm

Gość to jest moja...
podniosę sobie

Gość ładna jest
ale pewnie już ma z 50

Gość to jest moja..
a wiesz, ja wolę ten czerwony. wymagał więcej pracy. to przeróbka obrazu słynnego artysty, jak mu było... Andy Warhol? :P więcej drobiazgów, detali i pracy włożonej

Gość to jest moja...
lol, czego ty mi współczujesz?