Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest moja...

Co myślicie o tej kobiecie? Foto

Polecane posty

Gość dshfdhjfdjjjdf
Że teraz ma jakieś 20 lat więcej niż na tych zdjęciach :P

Gość to jest moja...
" na tym pierwszym taka troche jak z horroru" że taka nieładna czy straszna? czemu jak z horroru?

Gość to jest moja...
"a po co pytasz?" wiesz artefakt, to jest jedno z pytań z serii "co myślicie o tej dziewczynie" tylko z trochę starszym zdjęciem;P

Gość to jest moja...
"nic nie widać na tych zdjęciach.... "- toż dobrze widać tylko na ostatnim najmniej a tak to jest wyraźnie...

Gość nieLubiąca-----
mi się podoba, sprawia wrażenie naturalnej, szczęśliwej fajna babka :)

Gość ja mam ogromne problemy
eh to ja bym dom kupiła albo miezkanie...

wychudzona, źle dobrana fryzura i ten ciuch pielęgniarski...nie wiem z horrorem mi sie skojazyło,ale mi sie wszystkie szpitale z horrorem kojaża a swoja droga to zdjecia wygladaja na starsze niz 20lat

Gość to jest moja...
"fajna babka " naprawdę fajna, też tak bym ją określiłą

Gość to jest moja...
"wychudzona" mnie się jej figura podoba:P "a swoja droga to zdjecia wygladaja na starsze niz 20lat" ma jakieś 25:D

Gość to jest moja...
ale rzeczywiście te pierwsze zdjęcie http://img543.imageshack.us/img543/4656/10111 01234.jpg jest takie, że wygląda trochę mrocznie i rzeczywiście jest tu taka groźna atmosfera... nadawałoby się do jakiegoś filmu grozy wiesz co, oglądałam je wiele razy a nigdy na to nie wpadłam :D

Gość nie obrazaj starych lisow
moja siostra ma w podobnym stylu fotki i 50 lat na karku hahaha

Gość leszczynowicz
artefakt analfabetko, jesli juz musisz pisać na tym forum, rób to ze słownikiem ortograficznym w łapie!

Gość to jest moja...
" źle dobrana fryzura " człowieku, takie były modne 20 lat temu! :D:D "To jest twoja mama? " nie ale chciałabym, bo to naprawdę jest fajna babka żeby moja mama była taka jak ona to miałąbym klawe życie, takie jak moja siostra cioteczna :D i nie mówcie że na zdjęciach nic nie widać bowłaśnie że widać, a zresztą nie dało się już bardziej wyraćźnie robić, i tak mi się ręka trzęsła jak fiotografowałam

Gość pan dziekan
kim ona jest ?? ?? ?? ?

Gość to jest moja...
"ale moja byla ladniejsza" wkleisz zdjęcie? plizzzzzz lubię oglądać zdjęcia ładnych ludzi to moje hobby na kafeterii:P stąd się toz boczenie zaczęło xD

no chetnie bym wkleila, tyle ze nie mam:((((, wszystkie foty sa na jej kompie, ja nie mieszkam w domu. ale wygladala jak aniolek

Gość to jest moja...
" kim ona jest ??" to moja ciocia i mój wzór z dzieciństwa- ładna, kobieca, wyluzowana, o kocich oczach, z poczuciem humoru, zawsze na szpilkach i z pomadką na ustach, gotuje lepiej niż moja babcia nawet, kocha tańczyć i zawsze była moją najlepszą ciocią :D chciałam mieć mamę taką jak ona bo moja to raczej jej przeciieństwo:P nie urażająć mojej mamy i nie godząc jej

Gość to jest moja...
" no chetnie bym wkleila, tyle ze nie mam , wszystkie foty sa na jej kompie, ja nie mieszkam w domu. ale wygladala jak aniolek" to chociaż troszkę ją opisz miała kręcone włosy że wyglądała jak aniołek?:P

Gość ozozzzzzzzz
Ja pierdole. Ale retro.